Timisoara

Quickend - Campanie de reduceri masive in magazinele QuickMobile

Nou in Iulius Mall Timisoara: YOYOGHURT

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
724

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Începând cu 30 mai și în fiecare weekend din luna iunie, magazinele QuickMobile din București, Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare și Sighetu Marmației desfășoară o campanie de reduceri consistente la accesorii pentru telefoane, tablete și laptopuri.

Prețurile accesorilor din portofoliul unor mărci renumite sunt reduse cu până la 90%, iar jumătate dintre produse se vând în weekend cu prețuri mai mici cu 50%.

Magazinele QuickMobile înregistrează într-o singură lună, doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, aproximativ 10.000 de clienți, iar vânzările de la sfârșit de săptămână depășesc 250.000 euro.
Dat fiind numărul mare de clienți, compania QuickMobile a decis să le ofere acestora reduceri de până 90% la accesorii mobile semnate de branduri precum Guess, Kenzo, Ferrari și altele.

Campania de reduceri Quickend începe vineri dimineața, de la ora deschiderii primului magazin QuickMobile, și durează până duminică seara, la ora închiderii. Toate magazinele QuicMobile sunt situate în marile mall-uri din București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Baia Mare și Sighetu Marmației.

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta, Anul curent