Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Quickmobile este alegerea specialistilor!

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
486

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Gadget-urile ocupa o mare parte din viata noastra, fie ca vorbim despre tablete, telefoane smartphone sau laptop-uri. In ziau de astazi, multe joburi presupun prelucrarea datelor virtuale, iar telefonul sau tableta ne poate fi de mare folos pentru a genera token-uri sau pentru a trimite email-uri rapide.

Quickmobile.ro este un magazin profesional ce ofera o gama vasta de astfel de dispozitive, dar si servicii extra precum garantie extinsa sau asigurare casco pentru orice dispozitiv achizitionat de pe site-ul lor.

De ce aleg oamenii sa cumpere de la Quickmobile?

Pe langa serviciile de garantie extinsa exista si posibilitatea de a efectua deschiderea coletului la livrare, lucru care asigura distribuirea bunurilor cumparate in siguranta. Chiar daca se intampla ca dispozitivul sa ajunga cu ecranul spart, prin aceasta optiunea poate fi returnat fara costuri suplimentare si schimbat cu unul in regula fara defecte.

A opta pentru asigurare CASCO online este o decizie inteligenta, deoarece foarte multe dintre aceste dispozitive costa peste 500 de euro si ar fi o risipa de bani ca in urma unei lovituri dispozitivul sa fie complet aruncat la gunoi. Prin intermediul unei asigurari poate fi reparat sau chiar schimbat.

In calitate de acesorii de zi cu zi, smartphone-urile noastre sunt expuse unor riscuri deosebite. Deteriorarea ecranului, deteriorarea cauzata de lichide, precum si furtul de dispozitive are loc din ce in ce mai des. Se estimeaza ca in ultimii 7 ani s-au cheltuit aproape 700 de milioane de euro pentru reparatiile dispozitivelor. O asigurare pentru smartphone impiedica aceasta cheltuiala.

Cele mai frecvente daune ale smartphone-urilor nu sunt acoperite de majoritatea asigurarilor de locuinta. Daunele cauzate de cadere, de exemplu, sunt acoperite doar de o asigurare adecvata pentru telefonul mobil. Chiar si in caz de furt, protectia oferita de asigurarea locuintei este foarte limitata, de exemplu in caz de spargere.

Problema asigurarii smartphone-urilor este un subiect mult discutat. Astazi, de fapt, asistam la cresterea politicilor pentru telefoanele noastre mobile, in caz de defectiune, dar si pentru daune accidentale. Producatorii de smartphone-uri ofera o garantie care protejeaza in caz de deteriorare. Acestea insa nu acopera nicio problema cauzata de proprietarul telefonului. Chiar si aceiasi operatori de telefonie ofera adesea, in caz de cumparare, asigurari pentru smartphone-urile incluse in oferta.

Cea mai populara polita de asigurare este, fara indoiala, casco, care este oferita de majoritatea companiilor de telefonie intr-un mod diferit. In aceste cazuri, acopera furtul, incetinirea dupa orice actualizari legate de fabricatie, utilizarea anormala a liniei telefonice, deteriorarea afisajului si alte tipuri de daune accidentale si non-accidentale.

Unii operatori ofera tipuri de asigurari casco. Aceasta asigurare este capabila sa asigure repararea sau inlocuirea telefonului in caz de defecte functionale, dar si spargeri accidentale rezultate din caderi si ruperea pieselor de design. Cu toate acestea, pot fi semnate in acelasi timp cu achizitia sau cel tarziu in sapte zile.

Sa ne gandim, de exemplu, la furt si jaf. Unele politici vin sa ne intalneasca in acest sens, permitandu-ne sa cumparam un nou telefon mobil, putand conta si pe rambursarea pretului de achizitie, rezultat din chitanta sau din factura companiei. Totusi, ne pot proteja de daune accidentale, cu compensare forfetara. Nu numai asta: pot asigura rambursarea costului suportat pentru reparatia efectuata de un centru de asistenta tehnica.

Optiunea de asigurare pentru telefoane oferita de Quickmobile.ro este una reala si eficienta oferind utilizatorilor protectie deplina pentru smartphone-uri, tablete si alte gadget-uri cumparate de pe site-ul magazinului quickmobile. Asigurarea casco reprezinta o suma foarte mica in comparatie cu pretul intreg al unui smartphone performant sa zicem ultimul model de la Apple Iphone sau noua generatie Samsung. Pe langa o asigurare completa, la Quickmobile clientii pot opta si pentru impachetare premium.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro