Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Raul Szene si Sorin Botez au reprezentat Romania la FIA MASTERS 2014 – Eschdorf Luxemburg

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 10 ani si 7 luni
Vizualizari
1022

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Raul Szene si Sorin Botez au reprezentat Romania la
FIA MASTERS 2014 – Eschdorf Luxemburg

In weekendul 11-12 octombrie a avut loc la Eschdorf-Luxemburg etapa FIA MASTERS 2014, prima etapa de acest gen in anul competitional 2014. Au fost prezente 22 de tari, iar in aceste 22 de tari s-a incadrat si Romania. Pilotii care au dus drapelul Romaniei la Luxemburg, Szene Raul si Botez Sorin, sunt mandri ca si-au putut reprezenta tara dar si orasul din care vin, Timisoara:
“ A fost un weekend plin de entuziasm, emotii, evenimente mai mult sau mai putin placute. Ne bucura faptul ca am fost prezenti la aceasta etapa si ca am dus steagul Romaniei la Luxemburg. A fost o atmosfera foarte prietenoasa, organizatorii au fost extraordinari si ne-am facut prieteni din multe alte tari. A fost o experienta unica! Pentru ca suntem mandri ca suntem timisoreni am dus blazonul orasului Timisoara la Luxemburg pentru promovarea imaginii orasului si pentru ca ne dorim foarte tare ca in anul 2021 Timisoara sa fie numita capitala europeana a culturii, considerand ca acesta este un prim pas in realizarea acestui lucru. Administratia locala, prin consilierul local Grigore Grigoroiu, si-a aratat suportul si am inceput chiar discutiile pentru organizarea unei etape la nivel european in Timisoara in viitorul apropiat.
La sfarsit de sezon competitional dorim sa multumim celor fara de care prezenta noastra pe coasta anul acesta nu ar fi fost posibila si anume Kremsmueller Romania SRL, partener principal, Kremsmueller Group, DaSierra Consult, ACS BSSR Automotosport, Automobil Club Roman, echipei tehnice BSSR Garage dar si tuturor celor care au fost langa noi si ne-au sustinut moral, prin prezenta la etape, avandu-I ca invitati sau pur si simplu in fata laptopului urmarind rezultatele etapelor!”

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/