Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

RCM Timişoara defileaza pe terenul lui Dinamo

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
906

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Meci cu final aşteptat. Emoţii doar în primele 25 de minute, până când RCM – formată în mare parte doar din rezerve – s-a obişnuit cu noul angrenaj şi cu condiţiile de joc. Apoi jocul a curs lin spre o victorie fără probleme pentru gruparea bănăţeană, care a arătat că are rezerve care oricând pot lua locul titularilor de drept. 11-0 a fost scorul la eseuri, lucru ce spune multe despre desfăşurarea forţelor din teren.
Debut echilibrat pe stadionul “Florea Dumitrache”, buldogii punând primele 3 puncte pe tabelă prin Iordan. Bănăţenii se apropie destul de greu de butul advers, dar odată reuşit primeul eseu totul a devenit floare la ureche. Tănase a culcat primul balonul în terenul de ţintă advers, după un mol de margine, urmat de Tuiatua, care a beneficiat de o acţiune excelentă a lui McGrath, apoi punctând prin acelaşi procedeu şi “Bibi” Shamkaradze. Doar un eseu a fost transformat de Conache, în timp ce Iordan mai reuşise o penalitate pentru 17-6 la pauză.
Repriza a doua a fost o plăcere de vizionat. Un joc aproape perfect al vizitatorilor, cu un Lemeki Davu strălucitor, cu nou-intratul debutant Fonovai Tangimana la înălţime, deşi a efectuat puţine antrenamente cu noii colegi. Apărarea a mers ca unsă, înaintarea a arătat cum se joacă rugby modern… Lemeki Davu, Tuiatua, Morisson, Tangimana, Moala, Shamkaradze, Sola, McGrath au reuşit noi eseuri, multe dintre ele fiind transformate de Conache, astfel că scorul a luat proporţii nebănuite. De cealaltă parte, Iordan şi Petrache au reuşit să transforme două penalităţi, astfel că scorul final a fost de 67-12, cu 11 eseuri de partea Timişoarei.
Victorie spectaculoasă pentru campioni, care mai au un singur recital în sezonul regulat, sâmbătă, acasă cu U Cluj.
RCM: 15. Gabriel Conache, 14. McGrath Van Wyk, 13. Johnny Sola, 12. Ben Tuiatua, 11. Viliami Moala, 10. Bidzina Samkharadze, 9. Victor Dumitru, 1. Samuel Mariș, 2. Marian Gorcioaia, 3. Giorgi Khositashvili, 4. Dorin Lazăr, 5. Valentin Popârlan (C), 6. Randall Morrison, 7. Laurențiu Tănase, 8. Lemeki Davu. Au mai intrat: Gigi Militaru, Florin Fântânaru, Fonovai Tangimana, Sione Halaliu.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro