Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

RCM Timişoara joaca vineri cu CSM Olimpia Bucureşti

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
773

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

După victoria muncită de la Farul, 18-16, pentru campionii de la RCM Timişoara urmează o serie de trei partide în 8 zile, ultimele din sezonul regulat. Astfel, gruparea bănăţeană va întâlni vineri de la ora 10 CSM Olimpia Bucureşti, apoi săptămâna următoare va avea loc o intermediară, la Dinamo şi apoi meciul de acasă cu U Cluj. După aceste jocuri considerate mai facile, urmează play-off-ul unde se va pleca de la 0.
"Vom evolua cu cel mai bun 15 pe care-l putem trimite pe teren în meciul de mâine, pentru a vedea ce mai trebuie făcut ca totul să fie mai bine legat. Apoi la Dinamo vom da şansa şi jucătorilor care au evoluat mai puţin, dar jucători importanţi pentru noi, pe care ne bazăm, ca apoi să încercăm să aliniem din nou un 15 ideal şi în meciul cu Cluj", a spus astăzi vicepreşedintele clubului, Dan Dinu.
Şi antrenorul Chester Williams a vorbit despre seria de trei meciuri, dar şi de succesul de la Constanţa (18-16): "Nu am făcut cel mai bun joc al nostru contra Farului, dar a fost important că a ieşit în evidenţă caracterul jucătorilor, care şi-au dorit foarte mult să câştige. Pentru noi urmează o serie de trei partide în care trebuie spă ne pregătim cât mai bine pentru play-off. Vrem să ne bucurăm de aceste meciuri, să punem în practică ce facem la antrenamente, să fugim mult, să pasăm bine, să comunicăm, lucruri elementare care odată ce funcţionaeză bine, va merge şi jocul. Important este să evităm accidentările şi să arătăm ca o echipă campioană datorită jocului nostru".

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com