Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Reconfirmarea unei bune colaborări Reprezentanții UPT la aniversarea TU Munchen

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Vizualizari
532

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Reconfirmarea unei bune colaborări
Reprezentanții UPT la aniversarea TU Munchen

Încă din 1993, Universitatea Politehnica Timișoara a demarat o colaborare cu Universitatea Tehnică din Munchen - „universitatea germană numărul unu” în QS World University Ranking -, relație ce s-a aprofundat în timp prin acordarea de diplome duble, vizite reciproce, schimburi de studenți și profesori, parteneriate în domeniul cercetării.
Bunele relații de cooperare între cele două universități au fost reconfirmate în prima parte a lunii iunie 2018, când o delegație a UPT formată din prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel Șerban, rectorul instituției, conf.univ.dr.ing. Liviu Cădariu-Brăiloiu, prorector, și conf.univ.dr.ing. Eduard Petzek, responsabilul din partea UPT de programul de cooperare cu universitatea germană, a participat, la invitația președintelui Universității Tehnice din Munchen, prof.univ.dr. Wolfgang Hermann, la manifestările dedicate împlinirii a 150 de ani de la fondarea TU Munchen.
Sub egida ”TUM - 150 de ani de cultură a excelenței”, în cadrul simpozionului internațional ce s-a desfășurat cu această ocazie, au avut loc discuții despre politicile universităților în ceea ce privește promovarea și încurajarea tinerelor talente, despre participarea și misiunea stakeholderilor în contextul globalizării pieței muncii, precum și cu privire la rolul universităților tehnice în dezvoltarea unui sistem educațional de calitate.
În cadrul întâlnirilor care au avut loc între reprezentanții Universității Politehnica Timișoara și președintele Universității Tehnice Munchen, dar și ai altor universități prezente la eveniment s-a subliniat importanța dezvoltării parteneriatelor interuniversitare, ca un prim demers în crearea unor rețele universitare europene (conceptul președintelui Franței de universitate europeană), în vederea accesării noilor scheme europene de finanțare ce se prefigurează (programul-cadru Horizon Europe).

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/