Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Remodelare corporala in Arad cu Infratrainer

Detalii stire sportiva

Social links
Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
771

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Infratrainer este aparat revoluționar de remodelare corporala cu ajutorul caruia se obțin rezultate rapide și sigure în pierderea centimetrilor și detoxifiere. Bicicleta wellness orizontală cu tehnologia infratrainer inovativ ZERO grăsimi întrunește efectul combinat a luminii infraroșii și a terapiei magnetice în vederea eficienței maxime.

Efect spectaculos chiar și după primele utilizări este cea mai benefică lumină, fiind perfect sigură pentru fiecare organism viu. Lumină cu 2-25 micrometri lungime de undă, care intră adânc sub piele, transformându-se în energie termică, declanșând transpirație puternică și detoxifiere în întregul corp pe parcursul antrenamentului 80% din pierderea de greutate reprezintă apă, iar restul de 20% este compus din: lipide, colesterol, netale grele care dizolvă în grăsimi și anumite toxine magnetvital system intendifică mult aceste efecte pozitive cumulate, completând antrenamentul cu un program de terapie magnetică care îmbunătățește vitalitatea. NU necesită pregătire fizică specială.

Oferă un mod protejat de antrenare a corpului, care poate fi urmat și de persoanele având probleme cu greutatea cât și de cei cu vârsta înaintată. Vor fi maxim 2 persoane în încăpere dezinfectată cu lampă UV, aerisită permanent, antrenament într-o poziție comodă în timp ce se urmărește serialul preferat pe Netflix sau se ascultă muzică la căști.

Efectele cu cu Infratrainer


- reduce grăsimea corporală
- reduce mărimea circulară
- reduce celulita pe parcursul unui antrenament de 50 minute organismul arde cca 800 kcal, fiind echivalentul unui antrenament de atletism de 13-17 km.

Se recomanda in timpul perioadei de remodelare corporala consumul a 2,5-3 litri apă, 2-3 antrenamente pe săptămână, 4-5 mese zilnice din alimente atent selecționate.

Beneficiile Infratrainer

Beneficiile antrenamnetului cu Infratrainer sunt multiple:
- ardere grăsimi
- tratament anticelulitic
- mărirea rezistenței
- întinerirea tenului
- întărirea imunității
- detoxifiere slăbire
- ameliorarea circulației sângelui
- îmbunătățirea vitalității
- tonifiere
- somn liniștit
- eliminare retenție apă. BONUS masaj limfatic după fiecare antrenament și 1 ședință detox spa la abonament

Bonus

Slim Line ofera bonus o analiză corporală amanunțită, planuri nutriționale în funcție de necesar caloric, pantaloni unica folosință pentru creșterea eficienței antrenamentului si cremă anticelulitică. Deasemenea oferim si un masaj limfatic după fiecare antrenament și 1 ședință detox spa la abonament.

Aparatul Infratrainer este UNIC în Arad. Va asteptam la adresa Bd. General Dragalina, nr. 16 din Arad. Informatii suplimentare la 0725734170 sau slimlinearad.ro

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro