Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Resitenii au facut legea pe semicerc

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 1 an
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
1029

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Handbalistii de la UCM Resita au castigat Turneul Banatul, competitie desfasurata sambata si duminica in Sala "Constantin Jude" din Timisoara. Vicecampioana Romaniei a obtinut trei victorii din tot atatea posibile, in vreme ce gazdele de la Politehnica au avut o evolutie modesta, dar macar se pot lauda ca au disputat cateva meciuri amicale in compania unor adversari de calibru.
Aflata pe locul doi in intrecerea interna la finalul turului, formatia antrenata de Aihan Omer nu a intampinat prea mari dificultati in turneul de la Timisoara, chiar daca Pick Szeged era cea mai bine cotata dintre echipele participante. Maghiarii nu au putut miza insa pe toti jucatorii, cinci dintre ei fiind angrenati cu echipele lor nationale la Campionatul European, in vreme ce romanul Valentin Ghionea a devenit indisponibil in ultimul moment din cauza unei raceli.
Nici campioana Serbiei, Partizan Belgrad, nu a putut opune o mare rezistenta UCMR-ului, desi a venit la Timisoara cu o echipa tanara si ambitioasa. In ceea ce o priveste pe Poli, aceasta si-a atins practic scopul, in conditiile in care absentele lui Simicu si Cristescu si-au pus in mod serios amprenta asupra jocului. Pentru Sabin Dacau, noul antrenor principal al alb-violetilor, Turneul Banatul a reprezentat o verificare a potentialului inaintea returului de campionat.
Handbalistii timisoreni vor sustine primul meci oficial din 2010 abia pe 7 februarie, deoarece in prima etapa ar fi trebuit sa intalneasca pe CSM Medgidia, echipa retrasa din campionat din cauza problemelor financiare. Forfaitul dobrogenilor a avantajat Politehnica, dupa ce i-a fost anulata infrangerea din tur. Alb-violetii au ramas pe locul 10, insa se afla acum la numai 3 puncte de o pozitie care asigura participarea in cupele europene.
Iata in final rezultatele inregistrate in weekend la Turneul Banatul: UCM Resita - Steaua Rosie Belgrad 33-24, Politehnica Timisoara - Pick Sezeged 24-34, Pick Szeged - UCM Resita 28-32, Poli Timisoara - Steaua Rosie 24-30, Pick Szeged - Steaua Rosie 29-29, UCM Resita - Poli Timisoara 35-29.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/