Timisoara
Fara poza

Anunt Platina Restaurant La Rousse

Restaurant La Rousse din Timisoara - va asteapta sa organizati evenimentele importante din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, majorate, onomastici, banchete, 8 martie, valentines day, revelion, mese festive, impreuna cu echipa noastra!

Restaurant Castel Royal

Restaurant Castel Royal

Detalii restaurant

Adresa
Mosnita Noua, Strada Principala, nr. 880
Telefon
0731024125, 0726675220
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Hotel Castel Royal
Vizualizari
8076

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant Castel Royal, Mosnita Noua

Stilul arhitectural predominant al Castelului Royal este cel renascentist german. Elementele de arhitectura exterioara ale castelului sunt reprezentative pentru acest stil: profiluri ascuţite, verticale, zvelte, forme neregulate, abundenta lemnului pe faţade (fachwerk), placarea pertilor exteriori cu piatra naturală şi alte elemente decorative.

În interior se găsesc elemente renascentiste germane, mobilier din lemn masiv cu sculpturi manuale în lemn de stejar (credent altdeuch), scări masive din lemn de stejar cu sculpturi manuale, toată decorarea este în stil medieval. Restaurantul funcţionează ca sala de evenimente cu o capacitate de 170 de persoane si este situat la doar 5 minute de Timisoara.

Orar restaurant

Marti - Duminica: 13:00 - 24:00

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Specific: International, Romanesc
Facilitati: Parcare, Sala de botez, Sala de nunta, Terasa
Numar de locuri: 100-200
Servicii oferite: Locatie evenimente
Localitate: Mosnita Noua
Zone din Timisoara: Ciarda Rosie
Deschis: Sambata, Duminica

Anunt Gold Restaurant Casa Domnitei

Restaurant Casa Domnitei din Mosnita Noua va pune la dispozitie doua sali de nunti de 150-200 respectiv 400-500 persoane, aranjamente florale, decorare sala de nunti, sala de conferinte 80-100 persoane, parcare proprie