Timisoara

Restructurarea inovatoare a curriculei educationale - analiza feedback si corectii

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
592

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 26 noiembrie 201410:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Universitatea de Vest din Timișoara anunță desfășurarea workshop-ului Restructurarea inovatoare a curriculei educaționale - analiză feedback și corecțiiîn cadrul proiectului „Inovarea educației universitare la nivelul ciclului de licența a viitorilor specialiști economiști în management și administrarea afacerilor pentru dezvoltarea durabila a organizațiilor din România în economia bazată pe cunoaștere - INOVMAN”, Contract nr. POSDRU/156/1.2/G/136372, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Evenimentul urmează să aibă loc are lor în data de 26.11.2014, cu începere de la ora 10 în sala ADM, la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara, str. Pestalozzi, nr. 16.
Scopul workshop-ului este prezentarea către studenți și cadre didactice a curriculei pentru două specializări din cadrul facultății: Management și Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor.

În cadrul workshop-ului se vor prezenta planurile de învățământ, concluziile desprinse din rapoartele internaționale realizate în urma vizitelor de lucru desfășurate la instituții de învățământ superior de prestigiu din Europa precum și unele sugestii pedagogice de inovare a curriculei.

Se dorește ca în cadrul acestei întâlniri, studenții și cadrele didactice să analizeze curricula prezentată și să aibă loc dezbateri în urma cărora să se genereze idei, propuneri de îmbunătățire a curriculei la cele două specializări.

În scopul obținerii unui feedback din partea studenților cu privire la aspectele dezbătute, la finalul întâlnirii li se va administra un chestionar urmând ca rezultatele obținute după prelucrarea informațiilor să influențeze curricula specializărilor Management și Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor.
Dezbaterile în cadrul workshop-ului vor avea loc în data de 26 noiembrie 2014, de la ora 10:00 pentru specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor și de la ora 12:00 pentru specializarea Management, în aceeași sala ADM, la sediul FEAA Timișoara.