Timisoara

Retro Fest

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
266

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 8 octombrie 2022 - Duminica 9 octombrie 202213:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Retro Fest - ȘURA
@Muzeul Auto Banat si @Șura va invita la RETRO FEST de toamna.
Locatia va fi la SURA, loc. Dumbrava, nr. 174, jud.Timis.
Este o gospodarie veche traditionala, conservata si renovata. Corpul de cladire cel mai impresionant este Sura, construita din lemn, care functioneaza sub forma de restaurant, si care se incadreaza perfect in cadrul traditional. Locatia dispune de o curte generoasa, amenajata cu pavilioane, locuri de relaxare si servit masa. Este un loc potrivit atat pentru adulti, cat si copii.
La Sura va avea loc o expozitie cu masini retro, la care vor participa mai multi colectionari din tara. Fiecare isi va expune propria masina si va oferi detalii despre ea, pentru cei pasionati.
Ne bucuram sa ii avem alaturi de noi pe cei de la @Aninoasa Tim, care vor face o demonstratie de utilizare a extinctoarelor auto si vor stinge un incendiu real.
Colegii din @Retromobil Timis organizeaza impreuna cu noi Spatir prin Banat. Pentru cei care doresc sa se alature, ne vom intalni in Timisoara si vom pleca cu masini retro, in coloana catre Dumbrava.
Echipa restaurantului Șura va asigura un meniu delicios, cu preparate gatite din produse locale, bio si proaspete.
In locatie exista in permanenta deschis un atelier de pictura pe obiecte ceramice, sustinut de Sura in colaborare cu Lutelier. Copiii si adultii pot experimenta activitati artistice si creative prin pictarea obiectelor ceramice realizate de catre echipa Lutelier.
Pentru cei interesati de o plimbare retro, cu masini vechi, din Timisoara la Șura - Dumbrava, va rugam sa ne contactati pe @Muzeul Auto Banat sau pe whatsapp 0743320420.
Atmosfera va fi intretinuta de @DJs Sound Team care va asigura muzica si buna dispozitie!
INTRAREA LIBERA!
Asteptam cu nerabdare sa ne intalnim in numar cat mai mare si sa petrecem o zi frumoasa impreuna!