Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Retro Fest

Retro Fest

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente auto / moto
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
835

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 10 iunie 202313:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Retro Fest - ȘURA
Muzeul Auto Banat, impreuna cu @Retromobil Timis si @Șura va invita la RETRO FEST editia a III-a.
Locatia va fi la SURA, loc.Dumbrava, nr.174, jud.Timis.
Este o gospodarie veche traditionala, conservata si renovata. Corpul de cladire cel mai impresionant este Sura, construita din lemn, care functioneaza sub forma de restaurant, si care se incadreaza perfect in cadrul traditional. Locatia dispune de o curte generoasa, amenajata cu pavilioane, locuri de relaxare si servit masa. Este un loc potrivit atat pentru adulti, cat si copii.
La Sura va avea loc o expozitie cu masini retro, la care vor participa mai multi colectionari din tara. Fiecare isi va expune propria masina si va oferi detalii despre ea, pentru cei pasionati.
Ne bucuram sa ii avem alaturi de noi pe partenerii de la @Fatum Grup , care vor face o demonstratie a tehnicilor de prim ajutor.
Se va alatura si Atelierul cu lavanda ZIZI care va participa la Retro Fest cu o gama variata de produse realizate din flori de lavanda.
Echipa restaurantului Șura va asigura un meniu delicios, cu preparate gatite din produse locale, bio si proaspete.
In locatie exista in permanenta deschis un atelier de pictura pe obiecte ceramice, sustinut de Sura in colaborare cu Lutelier. Copiii si adultii pot experimenta activitati artistice si creative prin pictarea obiectelor ceramice realizate de catre echipa Lutelier.
Pentru cei interesati de o plimbare retro, cu masini vechi, din Timisoara la Șura - Dumbrava, va rugam sa ne contactati pe @Muzeul Auto Banat sau pe whatsapp 0743320420.
Atmosfera va fi intretinuta de @DJs Sound Team care va asigura muzica si buna dispozitie!
INTRAREA LIBERA!

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/