Timisoara

Revelion 2023 la Hotel Mercure

Revelion la Hotel Mercure

Detalii eveniment

Telefon
0372617879
Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Apartine de
Hotel Mercure
Vizualizari
231

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 31 decembrie 202221:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Revelion 2023 la Hotel Mercure

Vă doriți o experiență festivă magică de Revelion? Cel mai la modă dintre localurile din Timișoara își va deschide porțile pentru voi, oaspeții noștri speciali, pentru această petrecere revoltător de fabuloasă de Anul Nou - Golden Year 2023! Caracterul feeric, designul eclectic contemporan și extravaganța pură a acestui loc special vă vor asigura că veți petrece un Revelion cu adevărat de neuitat. DJ talentați, maeștri culinari, legendarele vinuri și băuturile spectaculoase se unesc toate pentru a vă asigura că petreceți un Revelion 2023 absolut unic.

Cum ne îmbrăcăm?

Noua modă în fashion sunt solzii de pește, și când este momentul potrivit pentru o asemenea matrice vestimentară, dacă nu de Anul Nou? De ce? Păi așa cum știm deja cu toții de acele tradiții și superstiții în care dacă ne dorim bunăstare și prosperitate în noul an, atunci trebuie să trecem pragul dintre ani cu solzi de pește în buzunare.

Acum, desigur că lucrurile s-au mai schimbat între timp și noi, oamenii moderni, consumăm pește în această noapte magică, fără a băga solzii în buzunare. În meniul nostru de revelion veți găsi diferite specii de pește, fără solzi și preparat în cele mai fancy moduri. Însă, cum facem cu buzunarele? Le umplem cu bani sau cu solzi de pește?

Orice am alege să facem din aceste tradiții, noi vă propunem să îmblânzim anul viitor cu o vestimentație, dacă nu din solzi de pește adevărat, atunci din solzi și paiete din ce materiale or fi. Orice articol vestimentar ce duce înspre ideea de noroc prin străluciri minuscule dar contitative, este întocmai ceea ce noi numim codul vestimentar al evenimentului nostru de Revelion.

Câteva cuvinte cheie pentru acest cod vestimentar, pentru inspirație: Holographic Leather, Mermaid Fish, Dragon Scales, Sinning shells, Mirror Fish Scale, Metallic leather with printed scales etc. Be PRETTY FISHY!

Filtre eveniment

Tip eveniment: Petreceri, Revelion
Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta