Timisoara

Revelionul Seniorilor 2015 @ Salonul Luminii Elba-Com

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 7 luni
Vizualizari
2410

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 31 decembrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

De Revelionul Seniorilor 2015 la Timișoara se vor bucura 600 de pensionari. Ei vor petrece noaptea dintre ani la Salonul Luminii Elba-Com, restaurant aflat pe strada Gării, la nr.1.
Oaspeții își vor putea ocupa locurile începând cu ora 20 a serii de 31 decembrie 2014, iar petrecerea va începe la ora 21, cu colinde, datini, muzică și dansuri populare prezentate de Ansamblul folcloric Timișul.
La ora 22, vor începe recitalurile de muzică populară cu soliștii vocali Ramona Roescu, Ancuța Fleșariu, Mimi Borțun Popescu, Carmen Luca și Cornel Brici. La Revelionul Seniorilor va cânta și celebrul taragotist Luca Novac, alături de soliștii instrumentiști Tică Stîngaciu, Luca Georgel, Sandu Bogdan, Marian Georgian și Petrică Maieru. Din program nu va lipsi muzica ușoară, interpretată de George Adam, Liviu Râmneanțu și Mihai Nicola. La ora 24, reprezentanți ai Consiliului Local și ai Primăriei Timișoara le vor face seniorilor urări de Anul Nou. La jumătate de oră după miezul nopții de Revelion va avea loc extragerea premiilor Tombolei. Ritmurile muzicii ușoare și cele folclorice vor alterna apoi, pentru petrecăreți, până la ora 5 a dimineții.

Masa de Revelion va fi plină de bunătăți. Ospățul va începe cu un aperitiv tradițional, cu cârnați afumați și picanți, slănină cu boia și usturoi, caltaboș, jumări și tobă bănățeană, telemea de oaie, rondele de ceapă roșie și măsline negre. Sarmalele cu mămăliguță vor fi primul fel de bază. Al doilea, va cuprinde piept de curcan cu cașcaval, friptură de porc la cuptor, cartofi natur și salată de murături. Din meniu nu vor lipsi prăjiturile și, spre zorii primei zile a anului 2015, ciorba de potroace de curcan.
Toate aceste specialități culinare se vor însoți cu pălincă, bere, vin, șampanie, băuturi răcoritoare, apă și cafea.

Un loc la Revelionul Seniorilor 2015 costă 30 de lei, iar distribuirea invitaților se află în sarcina Consiliului Seniorilor și a Consiliilor Consultative de Cartier.
Revelionul Seniorilor este organizat de Consiliul Local, Primăria Timișoara și Casa de Cultură a Municipiului.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta