Timisoara

Revenirea lui Hristos cu Ewald Frank

Revenirea lui Hristos cu Ewald Frank

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
4721

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 21 iulie 201310:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

In orasul nostru in urma mai multor invitatii il vom avea ca oaspete pe misionarul international Ewald Frank. Sambata si duminica el va sustine conferente pe teme biblice la Centrul Regional de Afaceri Timis. Intrarea si literatura la aceste conferinte sunt gratuite.

Cateva randuri din activitatea misionara:
Misionarul Ewald Frank este slujitorul lui Dumnezeu care are o insarcinare fara precedent ca intindere in timp si geografica.

A inceput sa predice Cuvantul lui Dumnezeu incepand din anul 1953. A infiintat centrul misionar din Krefeld, Germania in 1960. In 1964 misiunea de tip evanghelic a fost recunoscuta oficial si de folos obstesc si tot atunci fratele Frank a facut prima lui calatorie misionara: in India.
Din 1966 in toti acesti ani isi desfasoara activitatea jumatate de luna in orasul Krefeld iar cealalta calatoreste in toata lumea.

In 1968 a inceput sa calatoreasca si in tarile est-europene ale fostului lagar socialist. Din 1968 pana in 1978 a tinut la Radio Luxemburg in fiecare duminica dimineata predici de cate douazeci de minute. Multi cunoscatori de limba germana din toata Europa au fost impresionati. Au fost facute invitatii pentru evenghelizari in diverse tari. In anul 1974 a fost inaugurata biserica din Krefeld pe un teren de 10 mii de metri patrati care cuprinde cladirea bisericii, doua cladiri ale Misiunii o tipografie si o editura. Brosurile si cartile scrise de catre fratele Frank sunt traduse in multe limbi printre care si limba romana. In fiecare prim sfarsit de saptamana al fiecarei luni la centrul misionar au loc adunari mari de pana la o mie de persoane transmise si traduse live in 12 limbi principale de circulatie. La aceste transmisiuni live se conecteaza lunar in direct - insumand conexiunile din toate limbile in care se traduce - mai mult de o mie de calculatoare apartinand unor comunitati de pe tot globul. A calatorit mai multe milioane de mile cu avionul si a predicat mai mult de 10 mii de predici in peste 155 de tari.

Centrul de misiune din Germania sustine un numar important de misionari in Africa si Asia. Unii din ei au in ingrijire case de batrani si case de copii, de asemenea case pentru cei cu dizabilitati cum ar fi de exemplu in India. A fost invitat la televiziunile din blocul sovietic inca inainte de caderea cortinei de fier si a predicat in universitati si seminarii cu orientare teologica in diferite tari.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta