Timisoara

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)

„Revitalizarea spațiului de tineret din România”

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
313

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, alături de Fundația Națională pentru Tineret, Grupul PONT și Newschool și-au unit forțele și, împreună, vor să dea o mână de ajutor fundațiilor pentru tineret din întreaga țară, astfel încât acestea să redevină ceea ce au fost odată: spații destinate tinerilor și diverselor activități pentru tineri, vectori de influență locali și centre de sprijin pentru societatea civilă.

„Revitalizarea sectorului de tineret din România” este un proiect ambițios, desfășurat pe durata a 30 de luni, care se adresează reprezentanților fundațiilor pentru tineret existente la momentul actual în țară, precum și tinerilor care vor beneficia de activitățile desfășurate la nivel local.

De-a lungul timpului, Fundațiile Județene pentru Tineret și a Municipiului București, au fost depășite de contextul actual în ceea ce înseamnă lucrul cu tinerii și cu organizațiile de tineret. Ca urmare, fundațiile pentru tineret au avut în ultimii ani ca obiectiv principal continuarea greoaie a propriei existente, lăsând la finalul priorităților activitățile destinate dezvoltării. De aceea, proiectul vine în ajutorul acestora cu o serie de activități, testate și validate, care își propun analiza structurilor participante în cadrul proiectului, realizarea de cursuri de formare și mentorat pentru reprezentanții acestora și, nu în ultimul rând, susținerea fundațiilor în organizarea și desfășurarea de activități pentru tineret.

Lansarea proiectului va avea loc în data de 26 martie, începând cu ora 14:00, la Casa Tineretului din Timișoara (Str. Arieș, nr. 19). Evenimentul se va desfășura în cadrul Adunării Generale a Fundației Naționale pentru Tineret, care va reuni reprezentanții fundațiilor județene din întreaga țară și cea a Municipiului București, invitați care vor puncta importanța și necesitatea existenței unei asemenea structuri la nivel județean, precum și impactul pe care acestea îl pot avea în societate.

Agenda evenimentului va cuprinde:
- prezentarea proiectului
- discurs parteneri
- discurs invitați
- secțiune de networking între participanți.

Mai multe detalii despre proiect puteți găsi accesând spatiupentrutineri.ro

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com