Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Rezultate bune la Campionatul National de Dans Sportiv 2014

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
1696

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

În weekend-ul 1-2 martie s-a desfăşurat cea mai importantă competiţie de Dans Sportiv din România -Campionatul Naţional de Dans Sportiv – sub egida Federaţiei Romane de Dans Sportiv. Asociaţia Sportivă SporTim Dance, condusa de sotii Emanuel si Andreea Jebeleanu, a reprezentat oraşul Timisoara cu 8 perechi de sportivi, aducand acasa singura pereche de campioni nationali din Banat si alte 5 perechi care au reușit clasarea in finale, în cadrul concursurilor standard cât şi cele pentru dansurile latino-americane.
La startul competiţiei s-au aliniat peste 600 de perechi de sportivi din toată ţara.
In cadrul competiției de 6-9 ani (cea mai mică categorie de vârsta ), la secțiunea de dansuri standard , perechea Cristian Indricau și Raluca Jupinu , au reușit doar după 2 luni clasarea pe locul 10 la standard În concursul pentru dansurile standard, categoria de 10-11 ani, perechiile clubului SporTim Dance, Robert Danciu și Alexandra Dolomet, cât si Alexandru Voinea si Alexandra Nimu, s-au clasat in marea finala, astfel reusind sa se afle in lotul național de dans sportiv. Rezultate deosebite la aceasta categorie a obținut si perechea Andrei Indricau si Alexia Schipor.
Cu echipa de arbitri în totalitate de peste hotare, perechea Sebastian Zicoane si Anca Copos a impresionat cei 11 arbitri internaţionali, clasându-se pe locul 1 în finala concursului de dansuri standard , devenind astfel campioni nationali la categoria de vârsta 12-13ani ,
Sebastian si Anca au reusit , duminica, clasarea si in finala secțiuni Latino-americane. Un rezultat binemeritat si deasemeni foarte important , este clasare in finala competiției de Junior2 , secțiunea standard , adică categoria de vârsta 14-15 ani , a perechii Raul Dolomet și Silvia Gruin , la sfârșitul căreia frumoasa pereche a reușit obținerea locului 4 , făcând parte deasemenea din lotul național.
Schimbarea categoriei de la Juniori la Tineret au făcut ca perechea David Iordănescu si Timeea Borcila Ciarnau sa se claseze pe locul 15 , aceștia concurând la categoria de vârsta 16-18 ani , David având 15 ani , iar Timeea doar 14.
Tehnica si nivelul extraordinar de pregătire al clubului SporTim Dance , s-au confirmat prin clasarea in marea finala de Adulți (19-35 ani ) a perechii Rares Moldovan (20 ani)și Bianca Pavel (16ani ), la finalul căreia aceștia au obținut clasarea pe locul 5 , apartenenta la lotul național al României , cât si stabilirea acestei perechi ca reprezenta a tari la Campionatul Mondial de standard Under 21.
SporTim Dance face parte din elita dansului romanesc ,cu o bogată activitate şi un palmares plin de rezultate, care a şi-a înscris numele sportivilor săi printre campionii si vice-campionii României, atât la secţiunea standard cât şi pentru toate cele 10 dansuri, asigurând pregatirea sportivilor cu reputaţi antrenori străini.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/