Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Rezultate excelente la pentatlon modern

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 1 an
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
984

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Aur la feminin și masculin pentru Timișoara, la concursuri organizate în București și în Ungaria. Una dintre cele mai solicitante discipline sportive este pentatlonul modern, o “combinaţie” de sporturi care nu este la îndemâna oricui. Profesorul Gyula Gallovits a şefluit două talente de nepreţuit care acum adună roadele muncii depuse ani de zile.
Junioara de la LPS Banatul Carmen Dumitrescu a avut o comportare remarcabilă în faza a doua a Campionatului Naţional de pentatlon, care s-a disputat la Bucureşti. Sportiva timişoreană s-a clasat pe prima poziţie, după ce a trecut de rivala sa Florentina Buga, cu un timp cumulat mai bun cu 4 secunde, în finalul ultimei probe combinate, alergare şi tir.
Sportivul Vlad Mişcoi a continuat să impresioneze în Campionatul Ungariei unde s-a impus în două etape dificile, la Budapesta şi Mor.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com