Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Rezultate remarcabile pentru veteranii natatiei timisorene

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
819

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

O echipa a Clubului de Inot Masters Timisoara a obtinut 24 de locuri fruntase la concursul de înot masters organizat in perioada 20-21 februarie in Nyiregyhaza (Ungaria). La competitie, desfasurata in bazin de 50 de metri, acoperit pe timpul iernii cu o calota usoara din plastic, au participat peste o suta de inotatori reprezentand 28 cluburi din Romania, Serbia, Slovacia si Ungaria.
Clubul timisorean a deplasat in Ungaria o echipa formata din zece sportivi, cu varstele cuprinse intre 29 si 63 de ani: Ana Dragodan (grupa +35 de ani), Catalin Iovin (+35), Monica Irimie (+60), Alexandru Kuhn (+55), Mihai Lisetchi (+50), Cezar Listeveanu (+25), Hansi Niemersheim (+45), Lenuta Paraschivan (+50), Marcel Răsădean (+35), Ildiko Talinga (+45).
Rezultatele au fost pe masura asteptarilor, obtinandu-se nu mai putin de 22 de medalii la probele individuale, dupa cum urmeaza: zece locuri 1 - Ildiko Talinga (3), Marcel Rasadean (3), Catalin Iovin (2), Cezar Listeveanu (2); sapte locuri 2 - Alexandru Kuhn (2), Hansi Niemersheim (2), Catalin Iovin (1), Mihai Lisetchi (1), Marcel Rasadean (1); cinci locuri 3 - Mihai Lisetchi (2), Ana Dragodan (1), Monica Irimie (1), Cezar Listeveanu (1).
La probele pe echipe, Clubul de Inot Masters Timisoara a mai inregistrat doua clasari pe podium, prin stafeta de 4x50 m liber, care a obtinut aurul, respectiv cu stafeta de 4x50 m mixt, ocupanta a pozitiei a treia.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro