Timisoara

Rezultate slabe pentru echipele din Timisoara in weekend

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 7 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
691

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

BCT, Timba si HC Poli - invinse, doar BCM Tymes a obtinut o victorie. BCT a cedat în deplasarea de la SCMU Craiova, duă ce a controlat prima partea meciului. La pauză, bănăţenii aveau un avans fragil, 38-36, dar oltenii s-au impus în final cu 68-59. Trupa din Bănie a întors rezutlatul în sfertul al treilea, adjudecat cu 16-6.
Timba nu a emis pretenţii în depalsarea de la CSM Oradea. Bihorenii s-au impus cu 84-68 (47-31), la capatul unui meci pe care l-au dominat.
Tymes Timişoara a trecut, pe teren propriu, de Olimpia Braşov cu 78-70, după un meci cu multe răsturnări de scor. La pauză, Tymes conducea cu 41-31, însă Olimpia a revenit în sfertul al trilea. Echipa ardeleană avea avans minim în minutul 35, 62-61, dar timişorencele au întors şi nu au mai scăpat victoria. A fost a treia victorie în mai puțin de o săptămână pentru violete, care în ultimele zile au învins în deplasare Galațiul și Rapidul.
În fine, CH Poli, care a rămas fără antrenor principal, după încetarea colaborării cu Constantin Ștefan, antrenor cu care echipa a obținut rezultate slabe (și) în ultimul timp, a fost din nou învinsă, acasă, de această dată de Vaslui, 34-36, și apar primele griji în privința retrogradării.