Timisoara

Rheal

SC RHEAL SRL

Detalii firma

Adresa
Timisoara, Strada Stuparilor
Telefon
0725333700
Web
http://www.rheal.ro
Social links
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
950

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Rheal Timisoara

Instalatia electrica inseamna viata fiecarei afaceri sau institutii, de aceea noi acordam o mare atentie atat in faza de proiectare, cat si in faza de executie astfel ca exploatarea sa se faca cu un minim de cost si maxim de eficienta.

Pentru toate tipurile de instalatii electrice realizam proiecte tehnice si executie la nivel de detaliu, respectand toate reglementarile in vigoare. Avem in dotare echipamente de ultima generatie si nu trecem cu vederea costurile initiale si cele de intretinere ale investitiei. Pentru ca ne dorim sa fiti mai mult decat un simplu client, vrem sa deveniti partenerul nostru!

- Instalatii electrice de forta
- Instalatii de iluminat
- Automatizari
- Energie verde
- Energie de siguranta
- Mentenanta instalatii electrice
- PRAM

Pentru ca tehnologia se dezvolta continuu, iar noile solutii sunt tot mai inteligente, Rheal prin echipa sa de specialisti, va pune la dispozitie cele mai inovative sisteme si solutii din domeniile in care activeaza.

Folosim produse certificate CE, colaboram cu furnizori care nu se abat de la calitate, respectam normativele in vigoare, iar echipa noastra este pregatita profesional sa proiecteze si sa execute cel mai potrivit plan de instalatii pentru compania dumneavoastra. Serviciile noastre sunt complete si pot fi adaptate firmelor de dimensiuni mici sau mari, institutiilor publice, fie ca e vorba de instalatii electrice, solutii IT, servicii de securitate sau consultanta

Filtre firma

Zone din Timisoara: Lipovei
Servicii oferite: Executie instalatii electrice