Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

RoboTEC

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
1389

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 24 martie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Număr record de înscrieri la RoboTEC 2019!

Concursul internațional RoboTEC, organizat de voluntarii din Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare), în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Automatică și Calculatoare și companiile din sfera IT&C, ajuns la cea de-a V-a ediție, câștigător al premiului „Cel mai bun proiect de/pentru tineret desfășurat în județul Timiș în anul 2018, în domeniul educației”, a încheiat înscrierile. După o perioadă de câteva săptămâni în care studenți și elevi pasionați de robotică s-au putut înscrie la una dintre cele 7 probe ale concursului, organizatorii se mândresc cu numărul impresionant de înscrieri, și anume 212 participanți din 6 țări (Croația, Egipt, Italia, Macedonia, România și Serbia).
Scopul proiectului este de a încuraja și atrage cât mai mulți studenți și elevi spre domeniul roboticii, respectiv de a le oferi șansa de a-și aprofunda cunoştinţele de programare și de a le pune în practică. Cu fiecare nouă ediție a concursului această țintă este mereu depășită, ediția de anul acesta bucurându-se de participanți din toate colțurile țării, precum și din străinătate.
Dintre cele 7 probe la care participanții s-au putut înscrie (Line Follower Clasic, Line Follower Enhanced, Line Follower Turbo, Maze, Mini Sumo, Mega Sumo, Freestyle), cele mai sunt cele de labirint (Maze) și de urmărire a liniei (Line Follower Clasic).
În cadrul concursului, participanților vor beneficia de premii remarcabile, cazare, masă, transport în comun gratuit; în plus, nu există nici taxă de participare.
Momentele spectaculoase ale competiției RoboTEC 2019 vor putea fi urmărite de toți cei interesați la Shopping City Timișoara (23 martie) și la Facultatea de Automatică și Calculatoare (24 martie).
Pentru mai multe informații și pentru programul detaliat al concursului urmăriți pagina de Facebook: https://www.facebook.com/robotec.ac/, de Instagram @robotec.ligaac și site-ul http://robotec.ligaac.ro/.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta