Timisoara

Rolul totemurilor publicitare in campania ta de marketing

Rolul totemurilor publicitare in campania ta de marketing

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 1 an si 5 zile
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
209

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Totemurile publicitare sunt pilonul de baza al multor afaceri. Folosind totemuri publicitare eficiente, poti interactiona mai direct cu clientii tai si puteti raspunde instantaneu la schimbarile din piata tinta. Exista totemuri publicitare atat printate cat si digitale, totul depinde de nevoile companiei tale.

Avantaje practice

In loc sa fie fixate pe un perete sau afisate de pe tavan, aceste unitati de afisare unice pot fi fixate pe podea, in interior sau in exterior, ocupand o pozitie principala in care este cel mai probabil sa obtina un impact maxim. Ele pot fi pozitionate strategic in avantajul tau pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile in ceea ce priveste interactiunea si implicarea cu publicul tinta.

Te ajuta sa te promovezi

Este imposibil ca oamenii sa nu observe totemuri publicitare. Acestea sunt un instrument de publicitate reprezentativ pentru afacerea ta. Remarcabile in fiecare sens al cuvantului, au un aspect de mare impact si promoveaza spectaculos standardul marcii tale chiar si de la distante mari. Profita de avantajele totemurilor publicitare. Un totem cu un design rafinat si fabricat de inalta calitate atrage privirea oamenilor, iar acestia se familiarizeaza imediat cu afacerea ta.

Totemurile sunt o atractie independenta

Exista totemuri publicitare atat de interior cat si in aer liber. Daca le alegi pe cele din urma nu trebuie sa te gandesti pe ce perete al cladirii tale de birouri sa asezi in mod optim publicitatea, sau ce suprafata sa folosesti sau cate persoane le vor observa. Alege zona in care se vor afla cei mai multi dintre clientii tai, apoi instaleaza totemuri publicitare care vor face reclama afacerii tale.

Totemurile publicitare sunt o solutie flexibila si de lunga durata

Poti alege totemuri publicitare de interior. Acestea sunt o solutie excelenta pentru orice complex comercial, deoarece suprafetele publicitare care promoveaza fiecare companie pot fi amplasate ca unitati individuale pe structura acesteia. Avantajul acestui sistem modular este ca, in cazul oricarei modificari, totemurile pot fi usor inlocuite, extinse sau pur si simplu indepartate. Drept urmare, este posibil sa fi gasit solutia potrivita si atragatoare pentru afacerea ta.

Totemurile publicitare sunt un instrument de marketing eficient

Aceste instrumente de publicitate joaca un rol activ in introducerea imaginii companiei, dar pot ajuta si la consolidarea prezentei unui brand existent. Cu ajutorul unor totemuri publicitare, poti atrage atentia asupra promotiilor tale speciale si a magazinelor nou deschise prin utilizarea unor instrumente vizuale sofisticate. In acelasi timp, evidentiaza si face afacerea ta vizibila pentru clientii potentiali intr-o zona pe care acestia o frecventeaza cel mai mult.

Utilizare multipla

Poti folosi totemuri publicitare pentru diferite evenimente. Acestea sunt economice pe termen lung in comparatie cu alte forme de marketing deoarece au o viata si o utilizare mult mai mare.

Promotii

Totemurile publicitare sunt un loc minunat pentru a prezenta promotii pentru produse, servicii, evenimente si vanzari.

Oferte de servicii

Indiferent daca alegi totemuri publicitare printate sau digitale, vei putea oferi continut deosebit pentru afacerea ta. Restaurantele, saloanele, spa-urile, atelierele de reparatii auto, studiourile de fitness si nu numai pot beneficia de totemuri publicitare.

Citate inspirationale

Nu este obligatoriu sa alegi totemuri pentru a face reclama. Poti informa, distra si inspira clientii potentiali cu un continut care sa includa citate celebre. Cu citate inspirationale, iti face promovarea mai captivanta, ceea ce va ridica instantaneu starea de spirit a vizitatorilor. Organizatiile precum salile de sport, institutiile de sanatate si wellness si afaceri din orice domeniu pot folosi citate inspirationale pentru a creste productivitatea si pentru a crea un mediu primitor.

Calendare si programe de evenimente

Hotelurile, centrele comerciale, universitatile si unitatile de asistenta medicala pot folosi totemuri publicitare pentru a crea calendare care partajeaza programele de evenimente sau de lucru. Acest lucru ii tine pe oameni informati despre activitatile zilnice, economisind in acelasi timp personalului.

Preturi competitive

Exista multe tipuri de totemuri publicitare, care sunt realizate din diferite materiale si procese, toate afectand costurile finale. Pretul unui totem publicitar depinde si de dimensiunea, forma, designul si plasarea acestuia. Prin urmare, dupa ce gasesti expertii in totemuri publicitare, le poti solicita o cotatie de pret.

Versatilitatea designului

Designul totemurilor publicitare poate lua orice forma – pot fi produse ca simple panouri plate sau pot fi atat de detaliate si sofisticate pe cat iti doresti. Modelele semnelor totem pot satisface toate cerintele de marketing ale companiei tale - pot fi fabricate, iluminate inteligent si pot include logo-uri ale companiei, culori corporative si mesaje de marketing - designul este limitat doar de propria creativitate.

Te faci remarcat

Unul dintre marile avantaje ale utilizarii de totemuri publicitare este gama de vizibilitate pe care o ofera – evident proeminente si vizibile in timpul zilei, totemurile pot fi iluminate cu usurinta pentru a-ti mesajul in intuneric si in conditii meteorologice nefavorabile.