Timisoara

Românii “Maestros del Ritmo”, pe primul loc în lume, conform topului Mixcloud 2017

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
430

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Proiectul Maestros del Ritmo, creat în Timişoara drept brand nişat pe evenimente cu muzică electronică, se propagă masiv în toată lumea.

Românii şi-au revendicat statutul de „hall of famers” pe celebra platformă de muzică - Mixcloud. Volumul 23, din seria care i-a consacrat pe artişti, este oficial cel mai ascultat mix al anului, conform celui mai recent Top 10, la categoria Best of 2017, publicat pe blogul site-ului. Release-ul timişorenilor a devansat show-uri semnate Richie Hawtin, DJ Vadim sau chiar episodul final al show-ului radio Global – bijuteria prin care Carl Cox a schimbat faţa muzicii electronice.

Membrii John Trend şi duo-ul Dirty Nano, format din Tinu Vidaicu şi George Hora, sunt recunoscuţi la nivel naţional pentru rezidenţa la hot spot-uri precum Epic Society Timişoara sau Ponton Casa Baraj din Văliug, precum şi pentru prestaţii live memorabile semnate la Untold Festival 2016 &2017 şi Airfield Festival 2017. Cel mai recent succes îi ridică, însă, la sfârşitul acestui an, la rangul de „most wanted DJ act” din ţară, dar şi din comunitatea deep şi tech house din întreaga lume.

Este una din surprizele plăcute ale anului şi vine cu certitudinea absolută că România are cu ce să se mândrească worldwide, într-o industrie care cere freshness constant. Bravo, băieţi!