Timisoara

Rugby-spectacol. RCM intalneşte Farul, sambata, de la ora 10

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 7 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
669

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

RCM – Farul se joacă sâmbătă dimineaţa de la ora 10 pe stadionul Gheorghe Răşcanu din cartierul Ronaţ. Partida are o favorită certă, dar niciodată un joc nu este câştigat înainte, mai ales când o partidă poate să îţi salveze, sau să îţi îngroape tot sezonul. Bănăţenii au învins de 9 ori la rând Farul în ultimii doi ani, dar meciul de sâmbătă, pleacă de la 0-0. Câştigătoarea joacă apoi cu titlul pe masă.
“Ştim ce trebuie să facem, ne ştim obiectivul şi sper să îl îndeplinim. Nu ne gândim deja la finală, deoarece mai avem de trecut un hop, cu Farul. Cred că şansele sunt egale, noi avem un avantaj pentru că jucăm pe teren propriu, dar sper să ne impunem şi să jucăm finala, indiferent dacă o vom face contra Stelei sau a celor de la Baia Mare”, a spus căpitanul echipei, Stelian Burcea.
La acest ultim joc de pe propriul teren din acest sezon, care este şi cel mai important, deoarece decide prima finalistă a Superligii, stadionul din Ronaţ va suferi unele “înfrumuseţări”. Se va monta o tribună de 300 de locuri în partea opusă celei existente, construcţia fiind închiriată pentru acest meci. Tot cu ocazia semifinalei, va exista şi o tabelă de marcaj, de asemenea închiriată. La meciul de sâmbătă dimineaţă, se aşteaptă stabilirea unui record de audienţă la un joc de rugby, în condiţiile în care semifinala de anul trecut, jucată tot în compania Constanţei, a adunat peste 2.000 de iubitori ai sportului cu mingea ovală.
RCM Timişoara, echipa anunţată: Ţăruş, Căpăţână, Pungea, Popârlan, Drenceanu, Morisson, Rus, Burcea, Calafeteanu, Rose, Lemnaru, Kinikinilau, Anesi, Shennan, Fercu. Rezerve: Turashvili, Militaru, Lazăr, Lemeki, Conache, Umaga, Tuiatua, Mariş.