Timisoara

s2c Advisory Services

s2c Advisory Services - Evaluari Imobiliare

Detalii firma

Adresa
Timisoara
Telefon
0771391365
Web
https://www.s2c.ro
Categorie
Consultanta in afaceri
Modificat
acum 10 luni si 2 zile
Vizualizari
1881

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

s2c Advisory Services Timisoara

S2C ofera servicii de evaluari imobiliare si evaluari bunuri mobile in mai multe judete din tara si in Bucuresti. Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie si pentru consultanta, oferindu-va suportul necesar desfasurarii activitatii Dumneavoastra in conditii optime si in cel mai scurt timp. Suntem un partener cu experienta, de incredere si puternic ancorat in industrie. S2C are sediul principal in Timisoara, judetul Timis, Romania, dar isi desfasoara activitatea pe raza mai multor judete din tara si in Capitala.

Evaluare

Obtinerea unui raport de evaluare nu a fost niciodata mai simpla! Compania noastra are o vasta experienta in domeniul evaluarilor imobiliare si al bunurilor mobile, asigurand un suport real pentru colaboratori si clienti.
Profesionalismul si rapiditatea sunt avantaje pe care echipa noastra le ofera de mai multi ani in piata de evaluari din Romania, acoperind cu succes mai multe judete din tara. Toate documentele sunt realizate conform legislatiei in vigoare si a standardelor de evaluare. Cunostintele extinse din domeniul imobiliar si legatura stransa cu domeniul bancar sunt transferate in servicii de calitate oferite clientilor nostri, asigurandu-le acestora corectitudine, seriozitate si atentie in toate proiectele pe care le desfasuram.

Certificare energetica

Ai nevoie de un certificat energetic, deoarece vinzi sau inchiriezi o locuinta?
Prin intermediul companiei noastre poti obtine un Certificat de Performanta Energetica in cativa pasi simpli. In primul rand, te invitam sa ne cunoastem, urmand sa vizionam cladirea (putem sa stabilim o data si ora de vizionare care sa fie confortabila pentru tine) si apoi sa livram Certificatul, atat informat fizic, cat si in format PDF, prin email sau pe suport CD.

Orar firma

Luni - Vineri: 8:00 - 19:00