Timisoara

S-a lansat Fitness Timisoara

S-a lansat Fitness Timisoara – cel mai complet si optimizat portal al salilor de fitness si al antrenorilor sportivi din Timisoara

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 5 luni
Vizualizari
1313

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Cel mai compatibil site dedicat sportului este conceput pentru o utilizare optima atat pe PC, cat si pe smartphone (iPhone, Android).

Vizitatorii au de ales dintr-o lista mare de locatii unde se face zumba, pilates, aerokicking, aquagym, arte martiale, bodyart, bodybuilding, bodypump, cardio aerobic, culturism, cursuri inot, dance aerobic, dans modern, dansuri orientale, gimnastica gravide, gym ball, k1, kangoo, karate copii, kickboxing, kinetoterapie, kyokushin-kai, masaj, mma, muay thai, polo, pride, rebound, sauna, solar, step aerobic, step dance, step fit, step tone, super jump, tae bo, ufc, yoga.

Cei care cauta o locatie isi pot vedea pozitia pe o harta si pot calcula ce distanta si cat timp le ia sa ajunga pana la orice locatie de pe harta, pe jos sau cu masina (pozitia se calculeaza exact in cazul folosirii unui smartphone cu GPS – iPhone sau telefoane cu Android).

Functionalitate in mod Fullscreen pentru a folosi la maxim ecranul calculatorului sau al telefonului mobil.

Numerele de telefon de pe site sunt direct apelabile printr-o simpla apasare de pe un smartphone.

Vizitatorii mai pot vota locatia sau instructorul favorit si pot folosi formularul de comentarii pentru a scrie o recenzie (voturile pot urca sau cobori o locatie in topul afisat pe site).

Inscrierea se face gratuit atat pentru locatii, cat si pentru instructorii sportivi.

www.fitnesstimisoara.ro
www.facebook.com/FitnessTimisoara