Timisoara

Să alegem Flat Design-ul?

Să alegem Flat Design-ul?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
575

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Flat Design-ul începe, uşor, uşor să câştige încrederea posesorilor de site-uri web, care preferă simplitatea şi bunul gust, în defavoarea efectelor speciale, fiind foarte utilizată în rândul agentiilor de web design din Timişoara. Cu toate acestea, ca orice tehnică, şi Flat Design-ul are atât avantaje, cât şi dezavantaje de care este bine să ţineţi cont înainte de a lua decizia potrivită în ceea ce priveşte viitorul site-ului dumneavoastră! De aceea, în articolul de astăzi veţi descoperi cele mai importante criterii ale acestei tehnici, care vă vor forma o opinie detaliată despre metoda-minune.

Avantaje

Design simplist = vizibilitate

Deşi probabil ştiţi deja, Flat Design-ul este cunoscut tocmai pentru design-ul simplu pe care îl oferă unui site, având calitatea de a scoate în evidenţă conţinutul acestuia. De asemenea, tot mai mulţi posesori de bloguri optează pentru această tehnică, oferind posibilitatea publicului de a descoperi mult mai uşor articolele deja publicate. De asemenea, pe lângă aspectul aerisit al site-ului, publicul va beneficia şi de o vizibilitate mai bună asupra paginilor din cadrul site-ului. Astfel, aşa cum am menţionat, vizitatorul le va putea descoperi mult mai uşor, cu un minim de efort.

Timp de încărcare redus

Unul dintre marile avantaje ale Flat Design-ului o reprezintă viteza crescută de încărcare a paginilor, deci, timpul de încărcare este vizibil mult mai redus. Astfel, veţi reuşi să creşteţi mult mai uşor în topul căutărilor Google şi să atingeţi poziţiile fruntaşe mult râvnite, într-un timp foarte scurt. De asemenea, nu doar calculatoarele se vor bucura de un timp de încărcare mult mai redus, dar şi device-urile precum smartphone-urile şi tabletele, site-urile simpliste fiind mult mai uşor de vizualizat.

Dezavantaje

Riscul de a cădea în banalitate

Aşa cum am menţionat şi mai sus, Flat Design-ul se axează pe un design simplu, însă, acesta poate deveni uşor foarte banal şi lipsit de orice creativitate. De asemenea, este foarte important ca, o dată la ceva timp, să schimbaţi aspectul vizual al paginii web, tocmai pentru a nu se crea o rutină şi o monotonie în site-ul dumneavoastră. În plus, sunt şanse destul de mari ca site-ul să se demodeze la scurt timp după realizare, tocmai pentru că publicul nu are foarte multe efecte de descoperit, axându-se mai mult pe conţinut.

Greu de personalizat

Fiind o tehnică bazată pe simplitate, fără efecte şi culori stridente, Flat Design-ul poate fi considerat o tehnică standard, ce nu poate fi personalizată. De cele mai multe ori, se regăsesc elemente distincte, însă, acestea sunt foarte mici şi aproape insesizabile.

Autor

  • +1

  • O echipa profesionista, agentia de web design din Timisoara va va asigura cele mai bune servicii de web design, optimizare seo si promovarea afacerii dumneavoastra intr-un mod nu doar interactiv, profesionist si rapid, dar si eficient...
  • Timisoara, Strada Martir Remus Tasala, nr. 11 (Vezi pe harta)
  • 0747025087