Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Sala de evenimente in zona centrala din Timisoara

Sala de evenimente in zona centrala din Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0740276276
Social links
Categorie
Anunturi divertisment
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1087

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Sala de evenimente in zona centrala din Timisoara


Sala de evneimente Del Corso Events din Timisoara ofera spre inchiriere sala cu o capacitate de 50 locuri, ideala pentru a se organiza evenimente business - corporate tip conferințe, întâlniri de afaceri, training-uri, workshop-uri sau petreceri: zile onomastice, majorate, petreceri de firma etc. Eleganta, decorului clasic cu dotarile moderne si siteme audio-video sunt doar cateva din atuurile de care dispune sala de evenimente Del Corso Events din Timisoara. Preturile sunt personalizate in functie de eveniment si numarul de persoane participante. Va punem la dispozitie si partea de catering pregatita la restaurant Locanda del Corso.

Pentru evenimentele la care aveti invitati din tara, ei se pot caza la cel mai nou hotel de 4 stele din Timisoara - Hotel Del Corso. In vecinatatea hotelului clientii pot servi masa in restaurantul cu specific argentinian, unde un bucatar sef renumit va pregati un meniu a la carte deosebit.

Filtre anunt

Tip anunt: Organizari evenimente

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com