Timisoara

Sala de nunti in Timisoara

Sala de nunti in Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
DorothyUnify
Vizualizari
1567

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sala pentru nunti de la restaurantul La Rousse din Timisoara de pe strada Closca nr. 52 are o capacitate de aproximativ o suta saptezeci de locuri echipata complet pentru a satisface cele mai diversificate cerinte pentru nunti.

Puteti sa rezervati sala pentru nunti daca aveti fericitul eveniment anul viitor sau anul acesta, la numarul de telefon 0744.777.384 sau la numarul 0757.575.892, dispunem si de o pagina de Facebook unde putem fi contactati, pe adresa web facebook.com/LaRousseTimisoara, dupa cum puteti observa, ne bucuram de aprecierea a peste 8000 de persoane care au devenit fanii restaurantului La Rousse, multe dintre aceste persoane fiind prezente in principiu ca invitati la diferitele nunti pe care le organizam in Timisoara de peste sapte ani de zile.

Tot pe pagina de Facebook puteti observa si imagini cu nuntile care au fost organizate la restaurantul La Rousse, fiind foarte probabil ca cel putin unul dintre prietenii vostrii sa ne fi calcat pragul. Dispunem de peste zece meniuri pentru nunti, cel mai simplu de observat este sa acesati paginile site-ului nostru unde acestea sunt detaliate.

Avem dupa cum urmeaza: Meniu pentru nunti – Promotional ALL INCLUSIV, meniu pentru nunti Traditional all inclusiv, Meniu pentru nunti Delicate – all inclusiv si altele.

Dispunem de trei Sali de nunti, una dintre ele avand 170 de locuri, cea de a doua 90 de locuri iar cea de a treia, care se afla pe strada Closca numarul 20 din Timisoara(langa terasa Leon) are o capacitate de aproximativ 70 de locuri.

Cea mai mare dintre Sali, denumita si “Sala Nunti Timisoara” are un avantaj considerabil, acela ca in interiorul acesteia nu exista stalpi interior, permitand deplasarea libera a invitatilor, avantajul cel mai important fiind acela ca in timpul dansului, invitatii pot dansa in voie fara a fi nevoiti sa ocoleasca stalpi interiori.

Echipa restaurantului La Rousse este alcatuita din profesionisti care au experienta de cel putin 500 de evenimente, in special nunti la care au participat si care vor face tot posibilul sa va fiti serviti la cele mai inalte standarde europene, astfel ca toti invintatii sa fie multumiti de nunta la care au participat.