Timisoara

Anunt Platina Salon Dermocenter

Salon Dermocenter din Timisoara - tel. 0743072670 - masaj de relaxare, anticelulitic, de drenaj te vor ajuta sa te relaxezi si sa te incarci cu energie. Servicii de epilat pentru femei si barbati, masti revigorante si multe alte servicii te asteapta.

Salon Perfect Nails

Salon Perfect Nails

Detalii salon infrumusetare

Adresa
Timișoara, Strada Aristide Demetriade, nr. 1 (Iulius Mall - demisol)
Telefon
0728500555
Social links
Categorie
Saloane infrumusetare
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
13899

Voteaza & Distribuie

Prezentare salon infrumusetare

Salon Perfect Nails din Timisoara

Va asteapta cu servicii de manichiura, realizate de personal super calificat. Programari de luni pana duminica. Perfect Nails a deschis primul salon din Romania in anul 2000. Aceasta lansare a marcat o adevarata premiera pe piata romaneasca, conceptul de salon specializat in servicii de manichiura si pedichiura.

Perfect Nails este in prezent cea mai mare franciza de saloane din Romania cu cea mai mare reprezentare nationala. De-a lungul anilor, am imbunatatit in mod constant serviciile si am tinut atent pasul cu tot ce inseamna inovatie in acest domeniu. Standardul inalt al calitatii, pregatirea riguroasa a celor peste 100 de tehnicieni, si sustinerea constanta din partea partenerilor nostri din SUA ne recomanda ca lideri pe piata in domeniu.

Orar salon infrumusetare

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Filtre salon infrumusetare

Facilitati: Aplicat unghii false/gel, Manichiura
Program extra: Sambata, Duminica
Tip: Salon infrumusetare
Zone din Timisoara: Tipografilor

Anunt Gold Vision Beauty

Vision Beauty Timisoara - pentru corp cu Zero Celulita (picioare, maini, abdoment, full body) - Drenaj limfatic (presiune negativă) - No Fat (pe zone sau full body) - Lifting - Îmbunătățirea sănătății pielii.