Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Salonul Industriei Usoare

Salonul Industriei Usoare

Detalii targ/expozitie

Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Apartine de
Centrul Regional de Afaceri Timisoara - CRAFT
Vizualizari
51958

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 12 iunie 2024 - Duminica 16 iunie 2024

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește în perioada 12-16 iunie prima ediție de vară a Salonului Industriei Ușoare!
Și-au anunțat participarea peste 50 de companii din țară, atât producători cât și comercianți, care vor oferi spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, altele.
Târgul de Produse Tradiționale din exterior întâmpină vizitatorii cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, unități de alimentație publică.
Expoziția este deschisă de miercuri până duminică, între orele 10:00 – 20:00. Intrarea publicului este gratuită.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com