Timisoara

Saltele Tempur in Timisoara la oferta

Saltele Tempus in Timisoara la oferta

Detalii anunt

Telefon
0256444509, 0728074753
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 6 ani si 3 saptamani
Apartine de
Domafon
Vizualizari
6028

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Saltele Tempur in Timisoara

Domafon comercializeaza saltele Tempur la preturi promotionale in limita stocului disponibil. Clientii pot alege intre: Salteaua Tempur Original 15, Salteaua Tempur Sensation 19 si Salteaua Tempur Original 20.

Salteaua Tempur Original 15
Salteaua Tempur Original 15 are grosimea de 15 cm si este formata din doua straturi. Primul strat este din Material Tempur de 7 cm, oferind un confort care elibereaza presiunea si are o sustinere terapeutica pentru un somn adanc, regenerator. Cel de-al doilea strat, de 8 cm, format din spuma poliuretanica cu rezistenta mare este stratul baza de sustinere pentru un confort optim.
Salteaua Tempur Sensation 19
Salteaua Tempur Sensation 19 are o gosime de 19 cm fiind formata din doua straturi. Stratul pentru confort Tempur de 5 cm si cel de-al doilea strat, de 14 cm, din material poliuretanic cu rezistenta mare. Acest strat baza de sustinere pentru confort optim si sustinere portanta este prevazut cu canale decupate pentru o elasticitate mai mare si o circulatie mai buna a aerului.

Salteaua Tempur Original 20
Salteaua Tempur Original 20 are o grosime de 20 cm si este formata dintr-un strat Tempur textura moale de 2 cm, un strat de 7 cm din material Tempur si stratul baza de sustinere din spuma poliuretanica cu rezistenta mare, de 11 cm.

Filtre anunt

Gen mobila: Saltele