Timisoara

Anunt Diamant Bahuczki Peter - fotograf botez

Sunt Peter Bahuczki - 0723.079.866 - fotograf botez, cununie, evenimente sportive, petreceri, team building, serbari scolare si gradinite, evenimente de afaceri, expozitii si targuri din Timisoara. Predarea pozelor in maxim 48 de ore. Ofer factura pentru serviciile oferite.
https://www.bahuczki.ro/peter-bahuczki-fotograf-botez/

Sanatate in dar, pentru toate doamnele din judet, pe tot parcursul lunii martie

Sanatate in dar, pentru toate doamnele din judet, pe tot parcursul lunii martie

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1144

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Pentru ca luna martie este una dedicata, prin traditie, femeilor si pentru ca femeile merita sa fie pretuite si respectate, iata ca doamnele din judetul Timis vor primi, in aceasta luna, un cadou…. altfel, unul care pune in prim plan sanatatea lor. Astfel, medicul ortoped Cosmin Faur (asistent universitar si doctor in stiinte medicale), prin cabinetul medical Ortomedtim din Timisoara, ofera, pe tot parcursul lunii martie, o reducere de 50% din pretul consultatiei pentru toate femeile din judetul Timis.

In cadrul consultatiilor sunt vizate patologia soldului, a genunchiului, umarului, mainii, cotului, coloanei vertebrale, a gleznei si piciorului, traumatologia membrelor inferioare si superioare, precum si alte afectiuni, cum ar fi osteoporoza sau tumorile osoase. De asemenea, in cadrul cabinetului medical Ortomedtim, sunt oferite si alte servicii medicale, cum ar fi realizarea de infiltratii, mobilizari articulare in anestezie, aplicari/suprimari de aparate gipsate, recomandari/trimiteri fizioterapie si kinetoterapie, elaborari de documentatii specifice ortopediei si traumatologiei, etc. Patologiile care impun interventii chirurgicale pot fi directionate catre cabinetul medical din cadrul Clinicii II Ortopedie si Traumatologie - Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro