Timisoara

Sanatate in pasi simpli

Sanatate in pasi simpli

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
490

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 27 martie 201818:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Academia Mamicilor din Timisoara, proiect CASCICOP (Centrul de Asistenta Sociala si Cercetare a Interactiunii Copil-Parinte), organizeaza conferinţa "Sănătate în paşi simpli", susţinută de d-na dr. Lavinia Melania Bratu, marti 27 martie 2018, de la ora 18:00, la Universitatea de Vest din Timisoara, amfiteatrul A01.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor preocupate de un stil de viaţă sănătos.

Tentatii, marketing, artificial sau dependenta de un anume gust, ori de un anume produs - oare au toate acestea ceva in comun cu nutritia corpului, cu starea de sanatate si vitalitate?

Putem vorbi de un “fenomen de inselare” sau de o indepartare nefireasca de produsele simple, naturale si hranitoare din alimentatia noastra? Ce se intampla de apar atat de multe diete si atat de multe dezechilibre, in acelasi timp? Am uitat care este rostul mancarii sau “de ce mancam”? Placerea este la putere si nevoia nutritionala mai nou este inlocuita de programele de slabit? Si ce fac toate aceste schimbari? Transforma corpul si, mai mult, aduc diverse afectiuni si afecteaza starea de sanatate, din pacate.

Invitata noastră, d-na dr. Lavinia Melania Bratu vă propune să vorbim despre lucruri simple, despre hrana integrală şi menţinerea
stării de sănătate şi prosperitate printr-o introspecţie simplă în înţelegerea noastră asupra mâncării.

Haideţi sa ne cunoastem si sa aducem claritate in acest subiect atat de cercetat in ultimul timp! “Mancarea sa ne fie medicament” si sanatatea, frumusetea si implinirea sa aibe suportul, asa cum e firesc, chiar in farfuria noastra! Broccolii si ciocolata, la cercetat si discutat, pe toate partile!