Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Sanatatea mintala a tinerilor

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
235

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) demarează o cercetare adresată tinerilor și profesioniștilor din domeniul tineretului, în cadrul proiectului Erasmus+ „We Care - Mental Health in European Youth Work”.

Proiectul a luat naștere prin cooperarea dintre șase organizații din Germania, Lituania, Ucraina, Franța, Spania și România (prin FITT) și are ca obiectiv principal consolidarea unei legături sustenabile între domeniul sănătății mintale și cel educațional.

Urmărind destigmatizarea subiectului sănătății mintale în comunitățile locale, partenerii derulează focus grupuri și ateliere locale cu tineri și profesioniști, pentru a defini nevoile specifice fiecărui grup, a colecta metode de adaptare și incluziune în legătură cu provocările privind sănătatea mintală la nivel local și a înțelege status quo-ul sănătății mintale.

Cercetarea din etapa curentă este concretizată prin două chestionare menite să identifice realitatea, nevoile și provocările specifice fiecărei categorii:
  • Chestionarul adresat tinerilor (16-29 de ani)
  • Chestionarul adresat profesioniștilor din domeniul tineret (lucrători de tineret, profesori, formatori, consilieri, psihologi etc.)

FITT invită publicul care se regăsește în aceste categorii să participe la cercetare prin completarea chestionarului aferent până în 5 februarie. În urma colectării răspunsurilor, partenerii din cele 6 țări vor elabora un manual care va cuprinde moduri de detectare a provocărilor privind sănătatea mintală, recomandări privind incluziunea și implicarea tinerilor, precum și exemple concrete de activități și oportunități pentru tineri, dezvoltate în contextul sănătății mintale. Acest manual, care va fi tradus în cele 6 limbi, va putea fi utilizat la nivel european în domeniul lucruluicu tinerii.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro