Timisoara

Sanja Vucic

Reprezentanta Serbiei la Eurovision 2016, Sanja Vucic vine la Timisoara!

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
473

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 28 mai 201618:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Sâmbătă, 28 mai 2016, Iulius Timişoara le face o surpriză bănăţenilor şi tuturor vizitatorilor săi, pe care îi invită la un show muzical aparte. Clienţii mall-ului care vor să asiste la un concert de excepție vor avea ocazia să asculte live ritmurile originale şi energice care au propulsat-o pe Sanja Vučić, solista trupei ZAA, în competiția din acest an a Eurovision.

În finala îndrăgitului concurs muzical, care a avut loc sâmbăta trecută, reprezentanta Serbiei s-a clasat pe locul 18 şi a câştigat simpatia întregii Europe, cu melodia „Goodbye”.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, s-a remarcat datorită vocii ei asemănătoare cu cea a marilor vedete ale muzicii soul. Este solista trupei ZAA, fondată în februarie 2008, alături de care a susținut numeroase concerte în Serbia şi a efectuat turnee în Austria, Republica Cehă și Ungaria. Formația este recunoscută pentru reprezentaţiile sale originale şi pline de energie, dar şi pentru măiestria unică de a combina o varietate de genuri muzicale, de la ska music și dub, la post-rock, jazz și punk.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta