Timisoara

Sanzienele si IA sarbatorite cu o Serbare Campeneasca la „Pentru Voi”

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
560

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 24 iunie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Miercuri, 24 iunie 2015, Fundaţia „Pentru Voi” sărbătoreşte Sânzienele şi Ziua Universală a Iei cu o mare serbare câmpenească pentru cei 150 de beneficiari ai celor 3 centre de zi „Împreună”, „Ladislau Tacsi” şi „Orizonturi Noi”

Pentru al treilea an consecutiv, adulţii cu dizabilităţi intelectuale de la Fundaţia „Pentru Voi” cinstesc portul popular românesc, an de an venind la centrele de zi pe data de 24 iunie îmbrăcaţi în costume naţionale.

Anul acesta fundaţia va pregăti beneficiarilor săi o adevărată petrecere câmpenească cu muzică populară şi dans. Sebarea se va desfăşura între orele 10:00-12:00, la sediul fundaţiei, iar atmosfera de joc şi voie bună va fi întreţinută de formaţia Valică de la Timişoara, pe muzica căreia participanţii vor juca hore tradiţionale. După petrecere va fi servită masa de prânz cu meniu tradiţional la grătar: carne de porc, mititei şi aripioare.

„Serbăm începutul verii în stil tradiţional românesc, ne mândrim cu frumoasele ii şi costume populare româneşti şi cinstim cântecele folclorului autentic. Este o mare bucurie pentru beneficiarii noştri să asculte muzică populară autentică, să se prindă în horă şi să se imbrace în portul tradiţional românesc”, a declarat Laila Onu, director general al Fundaţiei Pentru Voi.