Timisoara

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara

Saptamana Zilei Teatrului

Saptamana Zilei Teatrului

Detalii spectacol

Telefon
0751892340
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
1053

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 24 martie 2015 - Joi 2 aprilie 201520:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Să trecem pragul sărbătorii! cu Auăleu Teatru și Scârț Loc Lejer Sforțări creative în miez de noapte, în contextul în care Radio Cultural cântă bine cu un medalion Phil Collins, You and Me in Paradise, Do You Remember, cine să își mai amintească!?

Da, vorbesc de parcă astăzi am explodat în inițiative creative și nu mai am de unde ... așa că am ajuns la punctul critic de stoarcere! Vă dați seama că nu îmi va ieși! Dau un Dănuț! (între timp, Phil Collins s-a retras, știți cine a venit? Faust, cu Ștefan Iordache ... mi-a pierit zâmbetul, mi s-au ciulit urechile, eu încerc să continui ... neafectată.)

În Pragul Primăverii punem pașnic Piciorul în Prag și nu vă anunțăm pios că dăm drumul la Săptămâna de Praguri (am aflat și eu că e vorba de penultima săptămâna înainte de Crăciun când se dă liber la dulce, cârneleagă) ci vă invităm cu Fast (fără Faust) la Săptămâna Zilei Teatrului.
Nu mai bateți Pragurile, cel puțin în perioada 24 - 29 martie și alegeți să ne treceți sau călcați Pragul Casei cum ați făcut-o în ultimii 5 ani de când nu ne-am pus Prag între voi și noi, din contră am încercat pas cu pas, să legăm din Prag în Prag legături care nu vor muri în Pagul Vieții. Acum că ne apropiem de al șaselea an - totul a început pe 27 martie 2009, de Ziua Mondială a Teatrului, ziua când pragul Scârțului și noul prag al Auăleului a fost călcat pentru prima oară de dumneavoastră, actualmente voi, prietenii noștri și noi, prietenii voștri - nu vrem să ne dăm cu capul de Pragul de Sus, chiar dacă de multe ori a fost inevitabil, măcar cu ocazia asta l-am văzut și pe cel de Jos și așa am trăit experiența pragului dublu, vrem să ne roadeți Pragul, iar noi să vă răsplătim pentru uzură cu zâmbete, spectacole bune și adevărate, cu omenie, că e mai rară dar atât de necesară!

Am pregătit spectacole, deschidem pianina, scoatem timpanele, stăm pe fân, cântăm în bar, avem și locuri la lojă, primiți și tort, maxim o felie, astea toate în curând înSăptămâna Zilei Teatrului și Scârțului și de acu încolo încă multă vreme, să trecem peste praguri, să ajungem pe terasă, de acolo în grădină, nu de alta dar cred că am de dat niscaiva Dănuțuri!