Timisoara

Săptămâna Calităţii Timişorene şi Timişene, ediţia a XVI-a

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 luni si 5 zile
Vizualizari
793

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 7 noiembrie 2016 - Vineri 11 noiembrie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Săptămâna Calităţii Timişorene şi Timişene, ediţia a XVI-a
02.11.2016


Primăria Municipiului Timişoara şi Asociaţia Generală a Inginerilor din România – Sucursala Timişorganizează simpozionul de deschidere a Săptămânii Calităţii Timişorene şi Timişene, care va avea loc luni, 7 noiembrie 2016, începând cu ora 10:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara.

Evenimentul are loc concomitent cu Săptămâna Europeană a Calităţii şi se desfăşoară sub deviza “Calitate prin rezultate”. Astfel, în perioada 7 – 11 noiembrie 2016, sunt programate simpozioane, mese rotunde, conferinţe şi seminarii pe tema calităţii, în mai multe instituţii din Timişoara.

Programul manifestărilor din cadrul ˝Săptămânii Calităţii Timişoreneşi Timişene˝ este organizat în parteneriat cu Universitatea Politehnică din Timişoara, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai I din Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş, I.S.I.M. Timişoara,Asociaţia de Sudură din România - Sucursala Timişoara, precum şi alte instituţii implicate în asigurarea şi promovarea calităţii în diverse domenii de activitate.