Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Scapa de problema tevilor infundate cu Unilift Serv

Scapa de problema tevilor infundate cu Unilift Serv

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 1 zi
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
335

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Serviciile care vizeaza buna functionare a canalizarilor sunt procese complexe in desfasurarea carora sunt necesare nenumarate unelte si ustensile. Un specialist are nevoie in arsenalul sau de echipamente profesionale pentru desfundarea canalizarilor care sa ii asigure interventii de succes. Unilift Serv este un distribuitor acreditat, specializat in echipamente concepute pentru reparatii si servicii de mentenanta necesare la nivelul canalizarilor. De aceea, gama de produse este foarte ofertanta si cuprinde toate elementele de care un specialist are nevoie pentru o interventie reusita.

Serpi si cabluri de desfundat
Acest element este cel mai utilizat si solicitat atunci cand exista blocaje pe tevi sau conducte. Exista doua variante ale acestui instrument, dintre care se alege in functie de amploarea problemei. Modelul manual este foarte usor de folosit si face parte din categoria elementelor pe care le poate folosi oricine, nu doar un profesionist. Singurul dezavantaj este ca este eficient pe distante mici, putand indeparta depuneri nu foarte dure, localizate la maxim 3 metri de gaura de scurgere.

Pe de alta parte, cablul mecanizat are o putere de actiune mult mai mare si se recomanda manipularea doar de catre persoane care poseda oarecare experienta in domeniu. Acesta poate ajunga pana la 60 de metri adancime si genereaza rezultate foarte bune inca din prima incercare.

Solutii profesionale
Exista anumite tipuri de depuneri, cum sunt cele de grasime, care nu pot fi indepartate prin exercitarea fortelor fizice. Blocajele de aceasta natura trebuie eliminate prin actiune chimica, deci sunt necesare unele substante, pe care le gasesti la Unilift. De asemenea, aici vei gasi si variante pentru mentinerea unui mediu cat mai functional, deoarece o teava curata va fi expusa unui risc mult mai mic de a se bloca.

Masini de crestere a presiunii
Acest domeniu exploateaza la maxim puterea apei sau a aerului. De aceea, aici vei gasi nenumarate modele de mecanisme care sa creasca presiunea resurselor naturale. O presiune ridicata inseamna o forta mai mare, deci se garanteaza eficacitatea interventiei cu un consum minim de materie prima.

Echipamente de protectie
Specialistii in domeniu sunt expusi unor riscuri destul de mari. Nu doar ca lucreaza cu masinarii si compozitii periculoase, dar si mediul in care actioneaza este unul nu foarte primitor. De aceea, fiecare persoana care intervine pe teren va avea nevoie de haine aferente, incaltaminte, casca de protectie, viziera si alte accesorii care sa fereasca pielea de anumite substante.

Sisteme de inspectie video
Pentru a sti cu exactitate cu ce problema se confrunta, unde este localizata si, in final, ce metoda s-ar dovedi a fi cea mai potrivita pentru situatia in cauza, un specialist are nevoie de o analiza in prealabil. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, se poate opta pentru un sistem de camere video pe care sa le poata introduce pe teava, pana la punctul vizat, pentru a obtine o imagine de ansamblu si toate detaliile de care are nevoie pentru a-si stabili planul de lucru.

Masini de vidanjare
La Unilift vei gasi si variante distincte de masini tip vidanja, dintre care sa alegi in functie de tipul de serviciu pe care il prestezi. Exista variante de mici sau mari dimensiuni, cu functie jet sau vacuum, fie alte optiuni si accesorii specifice.

Accesorii suplimentare
Fiecare echipament are nevoie de cateva elemente specifice pentru a putea atinge performanta maxima. Fie ca vorbim de cabluri, duze, capete de curatare, filtre, unelte sau recipiente de depozitare, la Unilift gasesti tot ce ai nevoie, cu minim de efort. Nu in ultimul rand, indiferent de produsul vizat, oferta de pret se stabileste intr-un mod personalizat, in functie de complexitatea produselor, de numarul elementelor suplimentare si de alte detalii specifice, pentru a avea garantia ca platesti strict pentru ceea ce ai nevoie si nimic in plus.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro