Timisoara

Scapa de stresul lunar cu ajutorul creditelor până la salariu de la Smile Credit

Scapa de stresul lunar cu ajutorul creditelor până la salariu de la Smile Credit

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
89

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Managerierea lunara banilor devine una dintre cele mai bine stapanite abilitati a tot mai multor persoane. Cu toate acestea, oricat de bine am reusi sa gestionam salariul, exista momente in care sunt necesare cheltuieli neprevazute, ce pot deturna orice plan stabilit in prealabil. De aceea, pentru ca aceste situatii sa nu devina factor de stres si motiv de ingrijorare, am conturat o oferta speciala de creditare pentru toti clientii nostri. Acum puteti beneficia de serviciul unic de credit de 2000 de lei pana la salariu, care sa va ajute sa achitati toate acele nevoi, fara a fi nevoie sa renuntati la altele in favoarea lor.

Beneficiile pe care le confera colaborarea cu Smile Credit

Smile Credit se detaseaza semnificativ de alte institutii de acelasi tip prin simplul fapt ca nu impune conditii exagerate in vederea acordarii creditelor. Atat timp cat sunt indeplinite prevederile legale si veniturile sunt eligibile conform Normei de Creditare pentru persoane fizice, persoana in cauza are peste 18 ani si dispune de un venit stabil cu care sa poata acoperi valoarea prevazuta in contract, la o data prestabilita, creditul se acorda fara probleme si fara a fi necesare demersuri birocratice suplimentare.

De asemenea, odata depusa si aprobata cererea de creditare, puteti intra in posesia banilor intr-un timp foarte scurt, direct in contul indicat la momentul completarii datelor personale solicitate in formularul initial. Un aspect deloc de neglijat in ceea ce priveste colaborarea cu noi este ca nu practicam aplicarea unor comisioane ascunde. Suma de rambursat se comunica inca din momentul in care faceti solicitarea, pentru a consolida o relatie transparenta, fara alte clauze ascunse.

De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji prea mari cu privire la situatiile neprevazute ce ar putea aparea in perioada intermediara dintre momentul in care ati accesat creditul si data scadenta. Intelegem ca nu putem detine controlul asupra a tot ce se intampla si de aceea, suntem deschisi la a prelungi contractul, atat timp cat dobanda si penalitatile aferente sunt achitate la zi.

Cum se poate accesa serviciu de credit pana la salariu?

Flexibilitate si promptitudine. Aceste doua calitati ne definesc pe deplin in ceea ce priveste acordarea oricarui tip de credit disponibil in oferta noastra. Astfel ca, pentru a putea avea acces la creditul pana la salariu este necesara efectuarea a doar cativa pasi extrem de simpli. Trebuie sa va creati un cont in aplicatia Smile Credit, completati datele personale solicitate, ne oferiti o poza cu buletinul si un extras de cont valabil (acelasi pe care se vireaza lunar salariul), alegeti suma dorita, selectati data la care va angajati sa returnati banii si transmiteti cererea. Noi o analizam si va oferim un raspuns in cel mai scurt timp posibil, urmand ca, daca aceasta a fost aprobata, sa viram banii in contul indicat in perioada imediat urmatoare. Vrem sa oferim un serviciu rapid care sa poata constitui o solutie reala si imediata pentru orice tip de problema de ordin financiar cu care se confrunta potentialii nostri clienti.

Cine poate beneficia de acest serviciu?

Nu impunem limite in ceea ce priveste persoanele carora sa le oferim posibilitatea de a accesa un credit pana la salariu. Atat timp cat are varsta legala si indeplineste prevederile legale, sansele sa fie eligibila spre a obtine un astfel de imprumut sunt mai mult decat mari. Nu vom solicita detalii suplimentare cu privire la modul in care veti alege sa cheltuiti banii, oferindu-va libertatea sa ii directionati in orice zona doriti. Desi ne dorim o relatie bazata in totalitate pe incredere si transparenta, dorim totodata sa pastram discretia si integritatea clientilor nostri.