Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Scările din lemn, un plus în design-ul interior al casei tale

Scările din lemn, un plus în design-ul interior al casei tale

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
789

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Multe persoane subestimează efectul scărilor și capacitatea lor de a crea o schimbare drastică atunci când se planifică renovarea casei. Cel mai adesea scările sunt văzute ca ceva funcțional, în timp ce în realitate servesc ca atracție principală când un oaspete intră în casa ta. Există numeroase modele de scări din care poți alege și te poți inspira din diversele opțiuni și modele de pe piață. Când vine vorba de scările de interior, lemnul este una dintre alegerile populare care aparțin atât proprietarilor de case, cât și constructorilor scărilor. Prezența lemnului într-o casă face ca locuința să fie mai călduroasă și mai confortabilă.

Mulți optează pentru scările din lemn deoarece oferă o atracție excelentă și o senzație clasică pentru designul scărilor. În ceea ce privește prețul, lemnul este mai ieftin decât materialele pentru scările de fier, făcându-l o alegere bună și pentru cei care nu dețin un buget mare. Deși prețul pieselor din lemn depinde direct de tipul de cherestea și de grosimea acesteia, lemnul este relativ mai ieftin în comparație cu celelalte materiale folosite la realizarea altor tipuri de scări.

Folosirea lemnului la treptele tale este o alegere excelentă, lemnul are stil, iar frumusețea sa atemporală este ceva care nu poate fi găsit în niciun alt material. Diverse tipuri de lemn au caracteristici diferite care dau un caracter distinct oricărui spațiu.

Cele mai bune tipuri de materiale care se folosesc pentru treptele de lemn sunt reprezentate de lemnul de esență tare.

Conform celor mai multe diagrame de duritate a lemnului, stejarul se află în partea de sus a listei. Prețuit pentru rezistența și durabilitatea sa, are un granit frumos fără noduri care nu pare să iasă din trend. Scările din stejar au o culoare mai deschisă în comparație cu celelalte soiuri de lemn tare. Nuanța naturală este ideală pentru orice spațiu, deoarece se amestecă frumos cu orice temă, nefiind nici prea întunecată, nici prea deschisă.

Nu uita că este de asemenea recomandat să potrivești balustradele cu treptele, astfel încât întreaga lucrare să aibă un design "unificat". Treptele scărilor acoperă mai mult de 60% din scara reală, deși balustrada este evident partea cea mai vizibilă.

Vorbind de întreținere, acesta este un lucru pentru care întotdeauna trebuie să fii pregătit dacă alegi să montezi scări de lemn în casa ta. Cu siguranță știi că lemnul este mai sensibil decât fierul sau oțelul, deci trebuie să îl protejezi și să-l lustruiești mai meticulos. În plus, trebuie să le curăți și să te asiguri întotdeauna că sunt uscate.

Folosirea lemnului la scările interioare este întotdeauna o opțiune sigură. La urma urmei, siguranța și frumusețea scărilor din lemn sunt întotdeauna lucruri de care poți beneficia.

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro