Timisoara

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara

Scene dintr-o casnicie

Detalii spectacol

Telefon
0256499908, 0256201117
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
Teatrul National Timisoara
Vizualizari
1497

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 8 aprilie 202219:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Scene dintr-o casnicie

Johan și Marianne ar putea figura pe coperta oricărei reviste de life style: sunt căsătoriți de zece ani, au doi copii reușiți, cariere înfloritoare, un cerc de prieteni care îi găsesc interesanți, spirituali și de încredere. Dar cuplul perfect e în deplină destrămare, corodat de frică, nesiguranță, neînțelegere și confuzie. O căsnicie distrusă, da, dar nu o dragoste distrusă.

Celebrul cineast Ingmar Bergman cercetează în SCENE DINTR-O CĂSNICIE mecanismele vieții de cuplu, suprapunerile și idiosincraziile create de „familie” și „iubire” – acești doi termeni cărora societatea se încăpățânează să le impună sinonimia. SCENE DINTR-O CĂSNICIE este o radiografie lucidă, descifrată pas cu pas de însuși agonizantul cuplu. Și ce remediu poate fi mai bun decât adevărul?

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/