Timisoara

Schimbă produsele de îngrijire a părului - alege sănătatea, cu Haircare.ro

Schimbă produsele de îngrijire a părului - alege sănătatea, cu Haircare.ro

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
354

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un ritual corect de îngrijire presupune și alegerea produsele potrivite tipului de păr. Pe Haircare.ro există o gamă mare de brand-uri renumite pentru îngrijirea părului. 100% Autentice. Îngrijirea părului este o rutină foarte importantă și igienică atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Nimeni nu vrea să iasă în public cu un păr zburlit, uscat și nesănătos. Simpla spălare a părului nu vă ia aceasta grijă de pe cap - trebuie neapărat să vă asigurați că ați făcut-o corect, știind că utilizați produsele potrivite pentru îngrijirea părului și a scalpului.

Acum, găsim o mulțime de sfaturi legate de îngrijirea părului - pentru umiditate, împotriva căldurii de vară sau a frigului iernii etc. Dacă le urmărim, vom observa că ideea obișnuită din spatele acestora era următoarea: sănătatea părului reflectă cât de sănătoasă sau nesănătoasă este viața ta. Și predispoziția genetică poate aduce efecte dăunătoare, dar o viață sănătoasă poate preveni afectiuni precum alopecia sau matreata. Îngrijirea părului este la fel de importantă ca orice formă de curățare/întreținere pe care o oferim altor părți ale corpului. De ce? În timp ce avem tendința de a acoperi alte părți ale corpului, părul ne este supus mai mult poluării, murdăriei și substanțelor chimice.

Un păr sănătos începe cu un scalp sănătos

Nu puținii sunt dermatologii ori experții în frumusețe care declară că părul sănătos trebuie să înceapă cu un scalp sănătos. De aceea, este important să folosiți produse pentru păr care vă respectă pielea capului, deoarece foliculii de păr sunt fabrica ce produce părului. Învață din experiența altora - acordă scalpului același respect, aceeași energie și tot atâtea resurse precum primesc fața și pielea corpului.

Află ce tip de păr ai și alege produsele potrivite

Poate sună greu de crezut, dar până la venirea pandemiei din 2020, mulți dintre noi nu am considerat vreodată că am avea timp pentru măști de păr. Fie că eram prea grăbiți, mereu, fie pur și simplu prea leneși. Mulți stiliști de păr sau actori din acest domeniu recunosc însă că măștile sunt unul din principalele secrete: părul sănătos și mai puternic depinde de dieta noastră, de hormoni, dar și de șamponul, balsamul și masca de tratament. Sfatul lor? Alege produse de calitate superioară și aplică-le conform instrucțiunilor, la intervalele recomandate. Selectează doar măști de păr naturale, potrivite dorințelor tale - hidratare, creșterea părului, pentru părul uscat / deteriorat.

Știai că ai măști ce te pot ajuta pentru:

  • Anti-cadere
  • Regenerare
  • Anti-matreata
  • Definire bucle
  • Hidratare
  • Îndreptare/Netezire
  • Menținerea culorii
  • Protectie termica/UV
  • Reparare
  • Volum si stralucire.

Alege branduri de încredere

Astăzi, tot mai multe mărci din această industrie și-au îmbunătățit ingredientele produselor și au ales abordări funcționale axate, pe beneficii. Astfel, noile colecții oferă soluții de îngrijire a părului în termeni de soluții specifice la problemele specifice - în magazinul online Haircare.ro, spre exemplu, ai 6000 de articole de specialitate, autentice, menite sa acopere orice nevoi. Ai cele mai inovatoare tendinte din domeniu prin mărci de renume global ca Matrix, Kevin Murphy, Davines, Olaplex, Alfaparf, Moroccanoil, Elchim, My.Organics și lista poate sa continue.