Timisoara

Schimbul de primavara

Schimbul de primăvara

Detalii eveniment

Telefon
0722213022
Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Club D'arc
Vizualizari
1288

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 22 martie 201417:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Asociaţia Sfera Timişoarei deschide sezonul de primăvară cu a III-a ediţie a evenimentului “Schimb de haine”, care va avea loc sambata în data de 22 martie ora 17 la Cafeneaua D’Arc.

Localul se va transforma într-un boutique elegant care va găzdui ateliere de modă „Reinventează-ţi garderoba” cu Mihaela Motişan, expoziţii foto de George Miheş, aranjamente florale, degustare de fructe şi prăjituri, şedinţe de make-up, manichiura şi hair style.

Evenimentul a ajuns deja o tradiţie. Participantele sunt încântate să schimbe intre ele haine şi accesorii care stau nefolosite şi uitate în dulap. Accesul va fi gratuit, iar schimbul se va face pe baza unui jeton primit la intrare. Hainele aduse pentru schimb trebuie sa fie într-o stare buna și curate. Va fi amenajata și zona cu donații.

Donaţiile şi sprijinul financiar se vor îndrepta către femeile defavorizate care încearcă să-şi refacă viaţa şi să se reintegreze în societate. Ele sunt mame care au fugit de acasă împreună cu copiii din cauza abuzurilor şi violenţei domestice. Hainele strânse se vor dona centrului „Sfânta Maria a Apostolilor” , loc în care aceste femei se pot refugia.
Conceptul “Clothes Swap Party” , adică “Schimb de haine” a apărut în anii ’90 în San Francisco, când mai multe fete s-au strâns într-un apartament și au făcut schimb de haine. Cu timpul, aceste “petreceri” au devenit obiceiuri anuale în Statele Unite ale Americii, Anglia, Olanda și multe alte tari.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și donații va rugam sa contactați Asociația Sfera Timișoarei.