Timisoara

Școala de vară Detectivii timpului în Cetate

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
593

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 5 august 2019 - Vineri 9 august 201910:00-13:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Cea de-a V-a ediție a școlii de vară ”Detectivii timpului în Cetate” va avea loc în perioada 5 - 9 august 2019.

După cele 4 ediții de succes, iată că am pregătit o nouă ediție școlii de vară organizate împreună cu Melopolis, care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani.

Școala de vară Detectivii timpului în Cetate este un demers cultural și creativ, o călătorie înapoi în timp prin intermediul muzicii, istoriei locale și a literaturii.

În cadrul școlii de vară, copiii vor juca rolul unor detectivi care descoperă indicii în cartierul Cetate despre personalități istorice și culturale, despre clădiri și poveștile lor, prin intermediul unor trasee culturale, ateliere muzicale, ateliere creative și lectură, o abordare interdisciplinară și inovativă a unor subiecte ce țin de istoria orașului nostru.

La finalul școlii de vară, copiii vor pleca acasă cu povești noi din istoria orașului, vor primi diplome de participare, cărți, instrumentele și proiectele create.

Costul de participare la Școala de vară Detectivii timpului în Cetate este de 275 lei/copil și se achită la înscriere. Intervalul orar este 10-13, de luni până vineri. În acest cost sunt incluse: materialele folosite pentru confecționarea instrumentelor și pentru partea de arte, materiale informative, o carte, diploma de participare, o gustare și o băutură răcoritoare în fiecare zi.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: cursuri