Timisoara

Se reface un duel de traditie din handbalul romanesc: Poli - Minaur

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
539

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

CH Poli are în fața un joc dificil pe teren propriu, în fața unui adversar de tradiție, Minaur Baia Mare. Cele două combatante sunt în luptă directă pentru ocuparea unui loc de play-off, astfel că disputa de joi, din sala „Constantin Jude”, e una cât se poate de importantă pentru ambele.
„Baia Mare e o echipă nou promovată, dar cu jucători foarte valoroși. Să nu uităm că în această vară a plecat de la noi Andrei Grasu acolo. Au avut rezultate destul de bune în acest debut de campionat și, cu siguranță, joi ne va aștepta un joc dificil, dat fiind faptul că ei în ultima etapă au pierdut acasă cu Turda și vor încerca să își recupereze punctele. Vom încerca să ne pregătim cât mai bine, iar la ora jocului să avem inspirația necesară să ne asigurăm cele trei puncte. Jucăm pe teren propriu, sper să avem în tribună cât mai mulți suporteri care să ne încurajeze, deoarece meciul va fi foarte greu”, a declarat antrenorul timișorenilor, Constantin Ștefan.
CH Poli vine după un eșec la cinci goluri pe terenul campioanei HCM Constanța, dar pe fondul unui joc bun. „Pot spune că suntem într-o ușoară creștere de formă, dar nu consider că am atins vârful. Am uitat rapid ceea ce s-a întâmplat la Constanța și ne concentrăm doar pe jocul cu Minaur. Nu se poate face performanță fără presiune. Suntem profesioniși, fiecare meci trebuie să îl abordăm la victorie”, a mai spus Constantin Ștefan.
Minaur Baia Mare a reușit surpriza acestui început de campionat, învingând vicecampioana Știința Bacău. Rezultatele maramureșenilor au fost însă destul de contradictorii, mai ales că runda trecută au pierdut acasă în fața Potaissei Turda. „Nici noi n-am avut un parcurs prea constant, dar sper ca la ora jocului să avem inspirație mai multă, să nu mai ratăm în situații clare, pentru că acest lucru ne-a costat foarte mult și să avem o apărare agresivă, care să ne ajute în jocul rapid pe care încercăm să îl prestăm”, a mai punctat Constantin Ștefan.
Meciul CH Poli – Minaur Baia Mare va avea loc joi, de la ora 17, în sala „Constantin Jude”.