Timisoara

Seara de proiectii: filme scurte, artistice, documentare, videoclipuri

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
1051

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Miercuri – 9 aprilie – ora 19 – Cuib d’Arte

filme scurte, artistice, documentare, videoclipuri
în parteneriat cu British Council, Institutul Polonez Bucureşti, agenția MOTS şi Olga Török
În intimitatea de la Cuib d’Arte, vă invităm să urmăriţi unele dintre cele mai bune filme europene, fie că e vorba despre documentare, filme de animaţie sau videoclipuri:

  • o selecţie "British Documentary", care aduce în faţa publicului unele dintre cele mai bune documentare britanice contemporane, nominalizate sau câștigătoare ale premiilor oferite de Grierson Trust: British Documentary Awards, una dintre cele mai importante instituții de profil. Documentarele dezbat numeroase dileme contemporane, unele de-a dreptul controversate, fie în materie de activism, politică și societate, mass-media, percepția realității și alte teme de actualitate:
„Copilul meu, protestatarul”, „Ghidul hasidic pentru dragoste, căsătorie şi găsirea unei soţii”, „Mostar”, „Îngrijindu-l pe Calum”...

  • Animație Poloneză „O!PLA”
Festivalul Național de Animație Poloneză „O!PLA” este o inițiativă a Animation Across Borders.O!PLA (O!PLA înseamnă: O! Animație Poloneză!) este înainte de toate o încercare de a obține un contact și de a construi o relație între spectator și animația de autor, dar și de a promova, în țară și în străinătate, una dintre cele mai mari comori ale culturii poloneze – filmul de animație, care continuă să fie una dintre cele mai importante sfere ale artei poloneze.

  • V4 Video: Videoclipurile Vișegrad,cele patru țări membre ale Grupului de la Vișegrad sunt Cehia, Polonia, Slovacia și Ungaria. Vom prezenta videoclipuri cu muzică cehă, poloneză, slovacă și maghiară. V4 înseamnă multă culoare și distracție!
  • Scurtmetraj: 10 ways to deal with a break-up
"10 ways to deal with a break-up" o are în rol principal pe actriţa Olga Török şi este un studiu comportamental regizat de Octavian Moţ. Povestea scurtmetrajului se împarte în 10 episoade, fiecare conţinând câte o reacţie diferită a fetei prinsă într-o relaţie de care el vrea să scape.

Filtre stire

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta