Timisoara

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro

Secretele Bijuteriilor - Istoria Bijuteriilor și a Bijutierilor

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
544

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Secretele Bijuteriilor - Istoria Bijuteriilor și a Bijutierilor

Știi totul despre bijuteriile și bijutieriidin țara noastră? Dacă nu, te invităm în prima retrospectivă istorică și tehnică a bijutierilor și bijuteriilor din România.

Cartea conține următoarele titluri:

Bijutierii din România, Documentarea activității profesionale a bijutierilor din România, Etniile bijutierilor, Bijuteriile până în anul 1948, Bijuteriile din perioada 1948-1989, Bijutierii și bijuteriile după anul 1989, Valoarea bijuteriilor, Producția bijuteriilor, Instrumentele și sculele bijutierilor, Metalele prețioase din România, Exploatarea metalelor prețioase, Educația de specialitate, Breslele din România, Făuritorii de bijuterii prețioase, Bijutieri faimoși care au făcut istorie, Epocile și perioadele artistice ale bijuteriilor, Bijuteriile comerciale, Bijuteriile personalizate, Bijuteriile contemporane ale sec. al XXI-lea, Bijuteriile noncoformiste, Orfevrăria prețioasă și decorativă, Ceasornicăria și orologeria în România, Sigiliile personalizate prețioase, Cultura europeană în artă și bijuterii, Bijuteriile în lume.

Se regăsesc mai mult de 550 de fotografii originale într-o carte generoasă cu informații mai puțin cunoscute publicului larg. În această carte se regăsesc pentru prima oară documente care atestă meseria de bijutier, reclame ale magazinelor de bijuterii din perioada interbelică și nu în ultimul rând interviuri cu bijutieri seniori din România.

Cartea se poate achiziționa de la sediul Centrului Gemologic Român str. Căpitan Damșescu nr. 40 Timișoara sau la tel. 0721331744; 0256438491 și la info @centrulgemologicroman.ro, bijuteriinoblesse @yahoo.com sau prin servicii de curierat.

Casa de Bijuterii Noblesse
0256438491
0040721331744
bijuteriinoblesse @yahoo.com

Centrul Gemologic Roman
0256438491
0040721331744
bijuteriinoblesse @yahoo.com
info @centrulgemologicroman.ro

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro