Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

SecuritInternational.ro - Mobilier din sticla - O alternativa moderna in designul interior

SecuritInternational.ro - Mobilier din sticla - O alternativa moderna in designul interior

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1251

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Crearea unui ambient potrivit nu aduce doar schimbari estetice ci si imbunatatirea conditiilor de viata, a calitatii acesteia in cazul locuintei personale, dar si in cadrul profesional, influentand pozitiv rezultatele si performanta angajatilor. Piesele de mobilier din sticla au devenit cap de lista in optiunile actuale ale designerilor de interior, recomandandu-le atat pentru mobilarea locuintelor, cat si pentru spatiile de birouri, scoli, gradinite sau spatii comerciale, hoteluri etc.

De ce sa optam pentru mobilier din sticla?


  • Sticla este un material cu care foarte multa lume rezoneaza ca aspect dar si ca textura. Faptul ca ultimii ani au adus cu ei inovatie si varietate in intrebuintarile acesteia este foarte bine primit atat de designerii de interior, care adora sa creeze decoruri minimaliste, dar si pentru cei ce opteaza pentru acest material pentru diferitele nevoi de renovare si decorare.
  • Obiectele de mobilier din sticla ofera un aspect ingrijit, luminos si elegant. Incaperile in care se afla acest tip de piese de mobilier sunt aerisite si par mult mai spatioase decat cele in care se afla mobilier din alte materiale.
  • Piesele de mobilier din sticla sunt usor de intretinut si de curatat, fiind cunoscut faptul ca acest material este propice pentru sanatatea noastra in comparatie cu alte materiale. De asemenea, sticla este rezistenta si nu se deterioareaza la fel de repede ca cel din lemn, de exemplu.


Unde se potriveste mobilierul din sticla?


In zilele noastre, sticla se foloseste pentru foarte multe articole de decoratiuni interioare, piese de constructie, iar cea mai cunoscuta intrebuintare a acestui material- fabricarea de geamuri, este una din cele multiple pentru care este utilizat.

Cat despre mobilierul din sticla, specialistii va pot argumenta faptul ca aceste piese se potrivesc in diverse contexte si spatii, fiind potrivite pentru spatiile de birouri si mediile comerciale, in general, dar si pentru spatiul personal. In bucatarii sau bai, in living-uri si dormitoare, piesele de mobiler din sticla vor aduce eleganta absoluta in locuinta dumneavoastra.

Cu toate ca prezinta numeroase avantaje estetice si functionale, mobilierul din sticla trebuie sa indeplineasca anumite conditii de fabricatie si de montare. Pe langa acest lucru, este important sa lucrati cu specialisti care sa masoare cu atentie spatiul ce urmeaza a fi decorat si sa consilieze clientii, atunci cand este cazul.

Pentru piese de mobiler din sticla de exceptie si nu numai, va recomandam sa colaborati cu Securit, cea mai veche fabrica de sticla din Bucuresti, care ofera servicii complete si solutii adaptate fiecarui client: pe langa consilierea clientilor, proiectarea si fabricarea articolelor comandate, personalul specializat Securit asigura transportul si montarea obiectelor la adresa specificata de client.

Compania colaboreaza cu diferite tipuri de clienti, persoane fizice si juridice, comenzi mici si mari, cum ar fi spatiile comerciale sau de birouri extinse.

Pentru mai multe detalii privind calitatea produselor si serviciilor promovate de Securit, puteti accesa site-ul securitinternational.ro, unde sunt descrise toate tipurile de produse si materiale de constructie fabricate din sticla, alte informatii utile si o parte din proiectele realizate de aceasta companie.

Pentru a adresa o intrebare sau pentru a plasa o comanda, puteti fie sa completati formularul prezent la CONTACT, fie sa luati legatura telefonica la unul dintre numerele de telefon: 0213213176, 0213213176.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre articol

Categorie articol: Mobila si accesorii

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro